04.25.2024

Bahçeli: Kılıçdaroğlu zalimlerin ortak adayıdır

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu mertse, adamsa, yüreği yetiyorsa, kendine güveniyorsa şehitlerimizin hakkını, gazilerimizin hukukunu, milletimizin ve devletimizin bekasını savunsun da görelim. Yapamaz, yaptırmazlar, çünkü Kılıçdaroğlu bölücü terör örgütünün ve zalimlerin ortak cumhurbaşkanı adayıdır” dedi.

Atatürk Meydanı’nda Giresunlulara hitap eden MHP lideri Devlet Bahçeli, Topal Osman Ağa’nın itibarının iadesi için teklif hazırladığını ve daha sonra da mezarının kentteki kaleye nakledildiğini söyleyerek, “Biz Sarozcu Osman Kavala’yı değil, Topal Osman Ağayı biliriz. Biz adaleti bir casus, terörist için değil bir kahraman için talep isteriz” diye konuştu.

“BEN PKK’YA TAŞ ATTIM SESİ İYİ PARTİ’DEN GELDİ”

Yalavo’da söylediği, “Afrin’i geri alacaklarını söylüyorlar. Bu hainler alsalar alsalar ağırlaştırılmış müebbet ceza alırlar ya da vücutlarına mermi alırlar. Afrin’i geri almaktan bahsedenler PKK’lılardır. Afrin’i geri almaktan bahsedenler HDP ve Yeşil Sol Partideki hainlerdir” sözlerini hatırlatan Devlet Bahçeli, “Cevap İYİ Parti başkanından geldi. Ben PKK’lı teröristlere taşı attım. Ses İYİ Parti başkanından geldi. Aynen dediği de şudur; ‘Millet iradesini ne taşla ne de kurşunla durduramazsınız.’ Manisa’da söylediği aynen şöyledir; ‘Küçük ortak ondan geri kalır mı oda hepimizi gömdü, gömdü ama sonra ipin ucu kaçtı ki bunların vücutlarına birer mermi.’ Afrin’i alacağız diyenlerin sonu hüsrandır. PKK’ya yönelik haklı ve meşru açıklamalarımızı çarpıtıp bölücülere destek çıkan, teröriste avukatlık yapan İYİ Parti başkanını milletimize havale ediyorum” dedi.

“MONTAJ VE DUBLAJCI ALÇAKLAR DEVREYE GİRDİ”

Cumhur İttifakı’na karşı yabancı gazete ve dergilerin, sosyal medyanın devreye girdiğini iddia eden Devlet Bahçeli, “Montaj ve dublajcı alçakların tekrar devreye girmesi tesadüf değildir. Türkiye’yi karıştırmak için kirli eller faaldir. Kavga ve karışıklık çıkarmak için millet düşmanları sürekli faaliyet içindedir. Hepsini görüyoruz, takip ediyoruz, hepsinin notu tek tek alıyoruz. Oyuna gelmeyeceğiz, tuzağa düşmeyeceğiz, şiddetin tarafı olmayacağız. Karanlık kampanyalarına sabırla direneceğiz. Barış ve huzur ortamımızı bozmak için kuyruğa giren ajan provokatörlere de asla müsaade etmeyeceğiz. Zaman sağduyu zamanıdır, soğukkanlı olma zamanıdır. Demokrasi katillerine ortam açamayız. Dış bağlantılı provokasyonlara ve bunların yerli figüranlarına karşı uyanık olmak zorundayız. Ahlaksızlara geçit vermemek mecburiyetindeyiz. Şimdiden 14 Mayıs’ta Cumhur’un zafere ulaşacağını görenler kudurdu” şeklinde konuştu.

“14 MAYIS’TA AHLAKSIZLAR KAYBEDECEK”

Erzurum’da yaşanan taşlama olayı da değinen ve Ekrem İmamoğlu’nu tahrik etmekle suçlayan Bahçeli, “Engelleri zorlukları hep birlikte aşarız. Cumhuriyetin yeni yüzyılında güçlü devleti hep birlikte ihya ederiz. Birlikte çok daha güçlüyüz. 14 Mayıs’ta fitneciler kaybedecek, şeytani planlar kaybedecek. Tasarlanmış demokratlar, sipariş anketler kaybedecek. Ahlaksızlar kaybedecek. Teröristler kaybedecek. Ekonomik tetikçiler kaybedecek. Küresel komplolar kaybedecek. Karanlık senaristler kaybedecek. Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu, sayısı günden güne değişen sözde yardımcı adayları, zillet ittifakı partilerinin tamamı kaybedecek. Buna karşın Türkiye kazanacak. 85 milyon Türk vatandaşı kazanacak. Ülkülerimiz kazanacak” ifadelerini kullandı.