04.18.2024

İzmir’deki Bayraklı Tünelleri’nde tır yandı: Dumandan etkilenen 31 kişi hastaneye sevk edildi

İzmir Çevreyolu Bayraklı Tünelleri’nde bir tırın yanması sonucu araçlarıyla tünelde bulunan dumandan etkilenen 2’si çocuk 25 kişi ile olaya müdahale ederken dumandan etkilenen itfaiye, güvenlik ve sağlık ekiplerinden 6 kişi ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı.

İzmir Çevreyolu Bayraklı Tünelleri’nde bir tırın yanması sonucu, araçlarıyla tünelde bulunan yurttaşlar dumandan etkilendi.

Tünelde mahsur kalan ve dumandan etkilenen 2’si çocuk 25 kişi ile olaya müdahale ederken dumandan etkilenen itfaiye, güvenlik ve sağlık ekiplerinden 6 kişi ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Yangın saat 11.00 sıralarında İzmir Çevreyolu Bayraklı Tünelleri’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Bornova’dan Karşıyaka istikametine seyir halinde olan bir tır bilinmeyen bir nedenle birden alev aldı.

Yangının tünelde olması sebebiyle dumanlar tünelin içini kaplarken, ihbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri alevlere müdahale ederken, tünel içinde bulunan ve dumandan etkilenen araç içerisindeki çok sayıda vatandaş polis ekipleri tarafından araçla dışarı çıkartıldı.