09.20.2024

Furkan Hareketi Mensupları, Polis Tehdidiyle Kiracı Oldukları Evden Atılıyor!

Furkan Hareketi mensuplarına sistematik ambargo devam ediyor! Adıyaman’da bir hareket mensubunun kiraladığı evin sahibinin emniyet mensuplarınca tehdit edildiği öğrenildi.

Adıyamanlı Furkan Hareketi mensubu, kontratları olmasına rağmen ev sahibinin evin boşaltılmasını istediğini, gerekçe olarak hakkında yasal işlem başlatılacağı yönünde emniyetten arandığını aktardı.

Hareket mensubu, evin etrafının sivil polislerle dolu olduğunu ve bir hafta süre istemek için tekrar aradıkları ev sahibinin, korku halinde konuşarak evin derhal boşaltılmasını yinelediğini yazdı.

Olayı sosyal medya hesabından duyuran hareket mensubu;

“Adıyaman’ın Besni ilçesinde bir arkadaşımız geçen ay bir ev kiraladı. Bu sabah ev sahibi arkadaşımızı arayarak ,kontrat olmasına rağmen derhal evi boşaltmasını istedi. Sebebi kendisine sorulduğunda emniyetten birinin kendisini arayarak hakkında yasal işlem başlatacağını söyledi. Bunun üzerine arkadaşımız ev sahibine “biz evde yasa dışı bir şey yapmıyoruz. Arada bir arkadaşlar ile muhabbet edip dağılıyoruz. Bunun neresinde problem var.” dediğinde ev sahibi korku halinde “Ben anlamam bugün evi hemen boşaltacaksınız.” dedi.

Bizler bunun üzerine ev aramaya arkadaşımızın yanına gittiğimizde evin etrafının sivil polisler ile dolu olduğunu gördük. Ev sahibini tekrar aradığımızda bir hafta süre vermesi için , ev sahibi tekrar korkutulmuş bir halde evden çıkmamızı istedi.

#osmaniyeemniyeti nin yaptığı haksız ve hukuksuz muameleyi @AdiyamanEmniyet i de mi yapacak ? Emniyetin ev sahiplerini korkutma yöntemini bırakmalıdır” ifadelerini kullandı.

Konuyla ilgili paylaşımda bulunan Semra Kuytul Hocahanım ise; “Eşkıya gibi davranıyorlar!” dedi. “Polisin tehditle kiracıyı evden attırması da ne demek!

Eşkiya gibi davrandıklarının farkında değiller mi acaba..

Bizimle uğraşmaktan vazgeçmeyecekler..

#FurkanaAmbargo her koldan devam ediyor..

#Unutturmayacağız