04.27.2024

Biz Kimiz?

Furkan News, Furkan Haber adıyla yola çıktığı 5 Şubat 2015 tarihinden itibaren Hakkı batıldan ayırma misyonunu üstlenen, ülkemizde ve dünyada gelişen toplumsal olayları gündeme taşıyan ve İslami bakış açısıyla değerlendiren bir haber sitesidir.Yayın dairesini genişleterek uluslararası haber kanalı olma yolunda adım atan ve ulusal alanda markalaşarak kendisini ispatlayan Furkan Haber, 2022 yılı itibariyle Furkan News olarak haber sitesini ve sosyal mecralarını güncellemiştir.

Furkan News

  • Hak taraftarı, ilkeli ve tutarlı medyacılık anlayışıyla tüm gayretini gönüllü ekibiyle birlikte sarf etmektedir.
  • Gerçekleştirdikleri özverili çalışmalarla ülke medyasında İslam dünyasını ve Müslümanları ilgilendiren dini, siyasi ve toplumsal konuları disiplinli bir şekilde ele almasıyla öne çıkmaktadır.
  • Yanı sıra yandaş/ulusal medyada sesini duyuramayan Müslüman halkların ve mazlum kitlelerin sesi olmayı sürdürmektedir.
  • Toplumun siyasi ve stratejik bilgi ihtiyacını engel tanımaksızın manevi değerlerimizi ve öz kimliğimizi koruyarak karşılamaktadır.
  • Algı yönetimi ve manipülasyonlarla gazeteciliğe ve habercilik faaliyetlerine sansür, baskı ve engellemelerin uygulandığı günümüz medyasında Furkan News, tavizsiz duruşuyla her şart ve durumda halkın haber alma özgürlüğüne katkı sağlamaktadır.