04.30.2024

Avukat Hüseyin Cimşit ifade verdi: “Korkmayız, doğru bir şey söylediysek geri durmayız”

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, bakanlar ve belediye başkanları hakkında suç duyurusunda bulunan Samsun Barosu’na bağlı avukat Hüseyin Cimşit, Samsun Adliyesi’nde ifade verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bakanlar ve belediye başkanları hakkında suç duyurusunda bulunan Samsun Barosu’na bağlı avukat Hüseyin Cimşit, Samsun Adliyesi’nde ifade verdi. Cimşit’e destek vermek için çok sayıda Samsunlu adliyeye gitti. Cimşit ifadesinin ardından yaptığı açıklamada, “Adalete güvenin, hiçbir şeyden umutsuz olmayın. İfademizi yazılı olarak sunacağız. Korkmayız, doğru bir şey söylediysek geri durmayız. Ülkemizi seviyoruz, yargımıza da saygımız sonsuz. Ülkemizin acılar görmesini istemiyoruz. Akıl ve bilimden ayrılmayın. Hepimiz Mustafa Kemal’in askerleriyiz. Korkmama özgürlüğünüz yoksa ekmek ve suyunuz da yok demektir” dedi.

Daha sonra sosyal medyadan da bir açıklama yapan avukat Hüseyin Cimşit, “Sevgili dostlar. Sükunet. Her şey yolunda. Yazılı ifademizi hazırlayıp vereceğiz. Adalete güvenin. Aksine bir işlem olursa mücadele ederiz. Sevgi ve saygılarımla” ifadelerini kullandı.