09.20.2024

Konya’da çapı 20,derinliği 15 metre olan obruk tedirginliğe neden oldu

Konya’da çapı 20, derinliği 15 metre olan yeni bir obruk oluştu

Konya’nın Karapınar ilçesinde yaklaşık 20 metre çapında, 15 metre derinliğinde oluşan obruk tedirginliğe neden oldu.

Karapınar ilçesi Beşağıl mevkiinde, patates tarlasındaki tarım işçileri obruk oluştuğunu fark etti.Çapı yaklaşık 20 metre, derinliği ise 15 metreyi bulan obruğu görünce tedirgin olan işçiler, durumu yetkililere bildirdi.

Konya’nın Karapınar ilçesinde yaklaşık 20 metre çapında, 15 metre derinliğinde obruk oluştu. Tedirginlik yaşayan vatandaşlar da durumu yetkililere haber verdi. Karapınar ilçesi Beşağıl mevkiinde, patates tarlasındaki tarım işçileri obruk oluştuğunu fark etti.Çapı yaklaşık 20 metre, derinliği ise 15 metreyi bulan obruğu görünce tedirgin olan işçiler, durumu yetkililere haber verdi.

Obruğun oluştuğu tarlanın sahibi Kazım Aslan Sayan, ilaçlama için tarlada bulundukları sırada obruğu fark ettiklerini, akşam olduğu için yanına çok yaklaşamadıklarını belirtti. Obruğu gündüz görmeye tekrar gittiklerinde boyutunu anlayabildiklerini belirten Sayan, “Akşam gördüğümüz obruk gerçekten var mı, yok mu kafama takıldı. Çünkü bir gün önce tarlaya girdiğimizde böyle bir şey yoktu. Sabah işçilerle beraber baktık, obruk gerçekten vardı” dedi.