09.20.2024

Yemen Silahlı Kuvvetleri’nden Açıklama geldi

Yemen Silahlı Kuvvetlerinden Açıklama: Yemen Silahlı Kuvvetleri’nin deniz kuvvetleri, Yüce Allah’ın yardımıyla Kızıldeniz’de askeri bir operasyon gerçekleştirdi ve bunun sonucunda bir İsrail gemisine el konularak Yemen kıyılarına götürüldü.

Yemen silahlı kuvvetleri, işgalci İsrail düşmanına ait olan veya onunla olan tüm gemilere, silahlı kuvvetler için meşru bir hedef haline gelecekleri uyarısını yineliyor.

Vatandaşları Kızıldeniz’de çalışan tüm ülkeleri, işgalci İsrail gemileri veya İsraillilerin sahip olduğu gemilerle herhangi bir iş veya faaliyetten kaçınmaya çağırıyor. Yemen silahlı kuvvetleri, Gazze Şeridi’ne yönelik saldırılar, Gazze ve Batı Şeria’daki Filistinli kardeşlerimize yönelik bu ana kadar devam eden menfur suçlar duruncaya kadar İsrail düşmanına karşı askeri operasyonlara devam edeceklerini teyit ediyor.

Bölgenin güvenlik ve istikrarını, uluslararası koridorları tehdit eden kim olursa olsun, Siyonist varlık ve toplumdur. Eğer uluslararası toplum, bölgenin güvenliği ve istikrarından, çatışmaların büyümemesinden endişe duyuyorsa, Gazze’ye yönelik saldırıyı durdurmalıdır.