04.30.2024

Semra Hocahanım; “28 Şubat’ı Hortlatanları Tüm Dünyaya Duyurmak İçin Canımı Ortaya Koyarım!”

Semra Hocahanım, Kur’an okunan evin mühürlenmek istenmesi üzerine sosyal medya hesabından çarpıcı paylaşımlarda bulundu.

Semra Kuytul Hocahanım, Kur’an okunan evin mühürlenmek istenmesi üzerine sosyal medya hesabından çarpıcı paylaşımlarda bulundu. “28 Şubat’ı Kur’an üzerinden hortlatanları tüm dünyaya duyurmak için canımı ortaya koyarım!” diyen Hocahanım:

Nihayet (!) 28 Şubat dönemine tam olarak döndük!!! AKP yönetimi sanırım memleketi aldığı şekilde teslim etmek istiyor!

KUR’AN OKUMAK YASAK SAYILDI…

Hatta daha da gerisine gittik! Tüm memleketin tanıdığı, sevdiği bir ALİMİ hapse atmak onlara nasip(!) oldu!24.06.22 Cuma günü Osmaniye’de bir vatandaşa, “evini Kur’an okuyanlara açması sebebiyle” evinin mühürleneceği tebliğ edildi! Pazartesi gününe kadar mühlet verildi. Eğer bu zulmü yapmada kararlı iseler pazartesi bu rezalete orada hep beraber şahitlik yapacağız!

İçinde Kur’an okunan bir evin kapanmasına engel olacak gücümüz yok elbette! Ama 28 ŞUBAT’I, bir evi mühürlemek için “Kur’an okunduğu”nu gerekçe gösterecek kadar HORTLATANLARI TÜM DÜNYAYA DUYURMAK İÇİN CANIMI ORTAYA KOYARIM!

Pazartesi gününü bekliyoruz! İnşallah Ak Parti döneminin tarihine yeni bir zulüm daha eklenmez!

Bunu burada yazmak bile utanç sebebi.. Müslümanların iktidarda olduğu bir dönemde Kur’an okumanın mücadelesini vermek zorunda kalıyoruz.. İnşallah kalmayız.. KuranOkumak SuçMu?” ifadelerini kaydetti!