10.18.2024

Furkan Hareketi’nin Filistin Direnişine Verdiği Destek Hazmedilemedi!

Furkan Hareketi mensuplarının düzenlediği ve Alparslan Kuytul Hoca’nın konuşmacı olarak katıldığı ‘Fetih ve Filistin Direnişi’ konulu coşkulu konferans sonrası harekete ait YouTube hesabının kapatıldığı öğrenildi!

Sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda, duruma tepki gösterildi. Siyonist destekçi YouTube merkezi şu ifadelerle kınandı:

‘ŞİDDETLE KINIYORUZ: FİLİSTİN ADINA YAPTIĞIMIZ PAYLAŞIMLARIMIZDAN ÖTÜRÜ HESAPLARIMIZ KAPANIYOR!’

“Dün Adana Mimar Sinan’da binlerce insanın katılımıyla gerçekleştirilen ‘Fetih ve Filistin Direnişi’ konulu programımızın canlı olarak yayınlandığı Furkan TV kanalımız yayın sonrası YouTube merkezi tarafından kapatılmıştır.

Filistin’e dair yaptığımız paylaşımlarımızdan dolayı diğer birçok hesabımız da ‘topluluk kurallarını ihlal’ gerekçesiyle kapatılmış ya da askıya alınmıştır.

Binlerce insan Filistin’de ölüm kalım savaşı verirken onların sesi olmak adına yaptığımız paylaşımlar sebebiyle hesapların kapatılması fikir özgürlüğünün olmadığının en belirgin kanıtıdır. Birçok kullanıcı da bu konudan muzdariptir.

Kapatma ya da askıya alma işlemi de sadece bir platforma özgü bir durum değildir. YouTube, Facebook, Instagram ve Twitter gibi milyonlarca kullanıcıları bulunan platformlarda yapılmaktadır.

Filistin meselesini gündemden düşürmek adına yapılan bu baskıcı yöntemi ve sosyal medya hesaplarımızın haksızca kapatılmasını ŞİDDETLE KINIYORUZ!

Kapatılan diğer hesaplarımız da şu şekildedir;

• Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin 2 kez Instagram hesabı kapatıldı!
• Furkan Hareketi YouTube Kanalı askıya alındı!
• Furkan Haber Facebook hesabı kapatıldı!
• Furkan Hareketi Gaziantep YouTube Kanalı kapatıldı!

Not: Kapatılan hesaplarımızla alakalı itiraz başvuru süreçleri devam etmektedir.”