09.20.2024

Ayşe Ateş tehdit mesajlarını ifşa etti: Size boyun etmeyeceğim!

Ankara’da öldürülen Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş, kendisini tehdit eden Avukat Burak Bekiroğlu’nun sildiği paylaşımları ifşa etti.

Ayşe Ateş yaptığı açıklamada: “Paylaşım silerek yargıdan kurtulmak yok. Bu saatten sonra kimi nereye gömeceğini bu ülkenin şerefli savcılarına anlatırsın” dedi. Ateş, “Bugüne kadar bu memleketin adalet arayan kadınlarını hor gördüğünüz, aşağıladığınız, tehdit ettiğiniz, sindirdiğiniz yeter! Size boyun eğmeyeceğim!” ifadelerini kullandı.

Ankara’da suikaste uğrayarak öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş, sosyal medya hesabından Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ile İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’yı etiketleyerek tehdit edildiğini söylemişti. Ateş, Burak Bekiroğlu isimli kişinin suikastla ilgili ve kendisini hedef gösteren paylaşımlar yaptığını belirtmesinin ardından tehdit mesajlarını ifşa etti. Burak Bekiroğlu’nun sosyal medyadan yaptığı paylaşımları silmesi üzerine Ateş, Bekiroğlu’nun paylaşımlarını alıntılayarak “Bu paylaşımların hesabını yargı önünde vereceksin. Paylaşım silerek yargıdan kurtulmak yok” dedi.