09.20.2024

Yine bir kayıp kız çocuğu! Ecrin’in babası yetkililere seslendi: Kızımın bulunmasını istiyorum…

Türkiye Diyarbakır’da katledilen Narin’e ağlarken, Mardin’in Midyat’da 4 yaşındayken kaybolan minik Ecrin’den tam 9 yıldır haber alınamadığı ortaya çıktı. “Aile olarak perişan haldeyiz. Gecemiz gündüz yok” diyen acılı baba yetkililere seslenerek Ecrin’in bulunmasını istedi.

Mardin’de 4 yaşındayken kaybolan Ecrin’den 9 yıldır haber alınamıyor. Ecrin T. 14 Mayıs 2015’te 4 yaşındayken Midyat ilçesi Harmanlı Mahallesi’nde en son evinin avlusunda oyun oynadığı sırada, annesi temizlik yaparken köyün içine çıkıp kayboldu. Aile ve emniyet ekiplerinin aramalarına rağmen 9 yıldır Ecrin’den haber alınamıyor. Yetkilere seslenen aile, kızlarının bulunmasını istiyor.

‘GECEMİZ GÜNDÜZÜMÜZ YOK…’

Ecrin T.’un babası Bekir T., kızının 14 Mayıs 2015’te saat 11.30’da kaybolduğunu fark ettiklerini söyledi. Köyün içini, çevre köyleri, köyün çıkışlarını, bütün araziyi kolluk kuvvetleri ile birlikte aramalarına rağmen herhangi bir sonuca ulaşamadıklarını ifade eden Bekir T., o dönemden bu yana kayıp ilanı dağıttıklarını fakat herhangi bir sonuç alamadıklarını ifade etti. “Aile olarak perişan haldeyiz. Gecemiz gündüz yok” diyen acılı baba yetkililere seslenerek Ecrin’in bulunmasını istedi.

‘O TARİHTE ORADAN GEÇEN YABANCI TELEFON SİNYALLERİ BULUNSUN’

Kızının kaçırıldığını düşünen anne Tunç, kızının bir kez daha aranmasını, bütün imkanların sunulmasını istedi. O tarihte o saatte oradan geçen yabancı telefon sinyallerinin bulunmasını isteyen anne “Kızıma artık kavuşmak istiyorum.” dedi.

Ecrin’in bulunması için o dönem televizyon programlarına da çıkan aile büyük çaba harcamış ancak Ecrin yine de bulunamamıştı.