09.28.2024

İran dini lideri Ayetullah Ali Hamaney’den açıklama!

İran dini lideri Ayetullah Ali Hamaney, Lübnan’daki son olaylarla ilgili önemli bir mesaj yayınladı

“Bismillahirrahmanirrahim

Lübnan’daki savunmasız insanların katledilmesi, kuduz Siyonist köpeğin vahşi doğasını herkese bir kez daha ifşa ederken, aynı zamanda gaspçı rejimin liderlerinin dar görüşlülüğünü ve aptalca politikalarını da kanıtladı.

Siyonist rejimi yöneten terörist çete, Gazze’deki bir yıllık suç savaşından ders çıkarmamış ve kadınların, çocukların ve sivillerin toplu katliamının direnişin sağlam yapısını zayıflatamayacağını veya onu yıkamayacağını fark edememiştir. Şimdi, aynı aptalca politikayı Lübnan’da deniyorlar.

Siyonist suçlular, Lübnan’daki Hizbullah’ın sağlam yapısına önemli bir zarar veremeyecek kadar önemsiz olduklarını bilmelidirler. Bölgedeki tüm direniş güçleri Hizbullah’ın yanındadır ve onu desteklemektedir. Bu bölgenin kaderi, gururlu Hizbullah’ın önderlik ettiği direniş güçleri tarafından belirlenecektir.

Lübnan halkı, gasıb rejimin ordusunun Beyrut’a kadar yürüdüğü günlerde, yollarını kesen ve Lübnan’a onur ve gurur getirenin Hizbullah olduğunu unutmamıştır. Bugün de, Allah’ın iradesi ve gücüyle Lübnan, saldırgan, aşağılık ve rezil düşmanı yaptıklarından pişman olmaya zorlayacaktır.

Tüm Müslümanların, gaspçı, baskıcı ve aşağılık rejime karşı koymak için kaynaklarıyla Lübnan halkı ve muzaffer Hizbullah’ın yanında durması farzdır.

Allah’ın salih kullarına selam olsun.”