04.26.2024

Alparslan Hoca’dan Furkan Hareketi Mensuplarına Dikkat Çeken Uyarı!

Hukuksuzca tutuklanarak Ağrı Patnos Cezaevi’ne sürgün edilen Alparslan Hoca, cezaevinden Furkan Hareketi mensuplarına dikkat çekici uyarılarda bulundu.

Furkan Hareketi Lideri Alparslan Kuytul Hoca, 9 Mayıs’ta hukuksuzca tutuklanarak Ağrı Patnos L Tipi Cezaevine sürgün edilmişti. Gönderdiği yeni mesajda dikkat çekici açıklamalarda bulunan Alparslan Hoca:

“Bizi susturabilmek ve yaptığımız faaliyetleri bitirebilmek için 8 yıldır yapmadıklarını bırakmadılar. Her türlü iftirayı attılar ve her türlü zulmü yaptılar. 4 terör örgütüne üyelik ve onların propagandasını yapmaktan tutun suç örgütüne varana kadar her türlü iftirayı attılar.

Bunlar tutmayınca yeni bir kumpas peşine düştüler. Bundan da bir şey çıkmayacağını tahmin ediyorlar. Bundan sonraki süreçte bizden gibi görünen hainleri de kullanarak terör eylemi ya da suç örgütü eylemleri yaptırmak isteyeceklerdir.

Böylece ya terör örgütü ya da suç örgütü sınıfına sokup bizi dağıtma ve bitirme stratejisini izleyebilirler. Tüm arkadaşlarımız bu hususta dikkatli ve basiretli davranmalı, bu tür ihanetlere karşı dikkatli ve hazırlıklı olmalıdır.

Çünkü bizimle uğraşan, devlet içine sızmış İslam düşmanı bir ekip bir şeyler yapmak istemekte ve başaramadığında da çıldırmaktadır. En sonunda da bu yola başvurmaktan başka çare bulamayabilirler.

Bizim hem görüşlerimiz hem hayatımız, bugüne kadar yaptıklarımız ve yapmadıklarımız da ortadadır. Ne yaparlarsa yapsınlar Allah’ın izniyle hedeflerine varamayacaklardır.

Bizimle uğraşanlar şunu iyi bilsinler ki;

Korkutamayacaksınız!
Lekeleyemeyeceksiniz!
Dağıtamayacaksınız!
Yalnızlaştıramayacaksınız!
Bağlılığı azaltamayacaksınız!” ifadelerini kullandı.