09.21.2024

 Alparslan Hoca’dan Sıla Bebek Açıklaması: Bu Ahlaksızlar, Namussuzlar Senin Okullarında Yetişti

Alparslan Hoca, yaptığı tefsir dersinin ardından Tekirdağ’da cinsel istismara uğradığı ve beyin kanaması sonucu vefat eden 2 yaşındaki Sıla bebek hakkında sorulan soruyu cevaplandırarak sistemin çarpıklığını bir kez daha ifade etti.

Alparslan Kuytul Hoca her Cuma günü yapmış olduğu tefsir dersinin ardından kendisine yöneltilen soruları cevaplandırdı. Tefsir dersine katılan bir vatandaşın ‘Tekirdağ Malkara ilçesinde cinsel istismara uğradığı ortaya çıkan 2 yaşındaki bebek beyin kanaması sonucunda vefat etti. Yapılan incelemeler neticesinde bebeğin annesi ve üvey babası dâhil olmak üzere 5 kişi tutuklandı. Bu dehşet verici olay hakkında neler söylersiniz?‘ sorusunda şu önemli açıklamalarda bulundu:

”Devlet, Allah korkusu vermedi. Bu mektepler Allah korkusu vermedi. Kanun korkusu da. Bu ülkede en çok korkanlar kimler biliyor musunuz? Bu ülkede en çok korkanlar siyasi muhalifler. Devletin siyasetine, hükümetin siyasetine muhalifseniz size her şeyi yapabilir, belli olmaz o yüzden onlar korku içindeler ama hırsızı, sarhoşu, berduşu hiç korkmuyor, katili hiç korkmuyor. Çünkü onları ya görmezden geliyorlar ya içeri atsalar bile yakın zamanda çıkartıyorlar, korkmasına gerek yok. Devlet siyasi rakiplerine gayet acımasız onun dışında herkese gayet merhametli. Tecavüzcüye bile merhametli. Şimdi buna böyle ağır ceza verirler. Birkaç sene sonra yok şöyle oldu, yok böyle oldu derler ve bir bakmışsın adam dışarıda geziyor. Ben 30 sene yatan bir tecavüzcü duymadım. Ama siyasi görüşünden dolayı 30 sene yatan ya da terörist damgası vurularak yatan çok insan var. Devlet siyasi rakiplerine gayet acımasız. Farklı bir düşüncen varsa sana gayet acımasız. Hemen terörist damgasını vuruyor, ağır müebbetler veriyor. Ama böylesi şerefsizler bir bakıyorsun 3 sene sonra dışarıda geziyor. 8 yaşındaki Narin denilen kız çocuğuna yapılan da bu bebeğe yapılan da aynı ve yüzlerce böyle olay var.”

 Bu Ahlaksızlar, Namussuzlar Senin Okullarında Yetişti

Bu sapıklar nereden yetişti? Şimdi böyle bir sapık, şerefsiz, alçak, namussuz bir cemaatten çıksa cemaattir, binlerce insan vardır, ben ne bileyim kim kimdir? Ben herkesin özel hayatını mı bileceğim? Ahlakını mı bileceğim? Nasıl bileceğim? Diyelim ki böyle bir şerefsiz, namussuz bir cemaatten çıktı böyle bir ahlaksızlık, namussuzluk yaptı. Bütün cemaatleri kapatmalıyız, bütün yurtları kapatmalıyız, bütün hepsinin köküne kibrit suyu dökmeliyiz hatta hepsini idam etmeliyiz derler. Bütün vakıflar, dernekler, yurtlar hepsi kapatılmalı bu cemaatler bitirilmeli. Türkiye şeyhler, dervişler ülkesi olmamalı. Kemalistler bağırmaya başlar mı? Başlar. Peki, bu şerefsiz acaba hangi cemaatin üyesiydi? 2 yaşında bebeğe tecavüz eden bu şerefsiz, namussuz acaba hangi cemaatin üyesiydi? Hiçbir cemaatin üyesi değildi. Bu devletin okullarında yetişmişti. Hadi şimdi devleti suçla. Bir cemaate mensup olsaydı Kemalistler, laikler neler neler söylerdi. Bunun gibi binlercesi var hepsi de sizin mekteplerinizde yetişti. Binayı sağlam yapmayan hırsız müteahhit de mühendis de senin üniversitelerinde okudu o zaman tüm üniversitelere laf söylesene, hadi devlete söylesene. Cemaatleri sahipsiz bulduğunuz değil mi? Cemaatlerin anasına sövseler bile caiz. Kemalistlere göre cemaatlere her laf söylenebilir. Bu, hangi cemaatten? Sizin partinizden böyle insanlar yok mu? Sizinkiler hep melek mi? İnsanın nefsi var.

 Nefisler Terbiye Edilmeli Tahrik Edilmemeli

 Sen devlet olarak iyi bir eğitim verseydin, nefisleri terbiye etseydin bu alçak yine bunu yapsaydı onu da idam etseydin işte o zaman şunları derdin: Ben İslami eğitim de verdim, nefisleri terbiye de ettim ama bu alçağın tekiymiş, bunu da idam ettim. O zaman tamam. Ama sen İslami eğitim vermiyorsun, nefisleri terbiye etmiyorsun, aksine nefisleri tahrik ediyorsun. Her gün çıplaklık daha da artıyor ve bunun sonucunda böylesi şerefsiz, alçaklar da bebekten haz almaya çalışıyor, o hale geliyor. Namussuzun büyüklere gücü yetmeyince bebeğe gücü yetiyor, bebeğe yapacağını yapıyor. Nefisler terbiye edilmeli, tahrik edilmemeli yoksa böylesi olaylar devam eder, gider. Bunlara gereken ceza da verilmeli, yanına kalmamalı. Bir olay böyle medyaya düştüğü zaman biraz ağır ceza veriyorlar, medyaya düşmezse hafif cezalarla olay kapatılıyor.

Ne Olmuştu?

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde, rahatsızlandı denilerek ailesi tarafından hastaneye götürülen 2 yaşındaki bebeğin dövüldüğü ortaya çıkmıştı.

Hastanede muayene edilen bebeğin, vücudunda dayak izlerine rastlanmıştı.

Beyin kanaması da geçirdiği belirlenen bebek, yoğun bakımda hayatını kaybetti.

Tamamını izlemek için tıklayınız