04.19.2024

Alparslan Hoca’nın Yanına 10 Ayın Sonunda Zindan Arkadaşı Verildi!

Alparslan Hoca’nın Bolu Cezaevindeki haksız tutukluluğunun üzerinden 43 hafta geçti. Açık görüş sebebiyle Bolu’ya giden Semra Kuytul; dün akşam Bolu cezaevine nakledilen Furkan Vakfı Başkanı Ali Alagöz, Alparslan Hoca’nın yanına verildiğini aktardı.

Alparslan Hoca, 8 Şubat 2018’de haksız bir kararla Bolu cezaevine gönderildiği ilk andan itibaren tecrit zulmüne maruz bırakılıyordu. Alparslan Hoca ve Ali Alagöz için 10 aydır devam eden tecrit zulmü son buldu.  

303 gündür büyük bir hukuksuzlukla cezaevinde tutuklu bulunan Alparslan Hoca için bugün açık görüş günüydü. Görüşe katılan Semra Kuytul Hocahanım ise görüş sonrası, Alparslan Hocanın merakla haber bekleyen sevenlerini sosyal medya üzerinden bilgilendirdi.

Alparslan Hocanın sağlığının ve moralinin genel anlamıyla iyi olduğunu ifade eden Hocahanım, sevenlerine Alparslan Hoca hakkında güzel bir haber verdi. 10 aydır devam eden tecritin sona erdiğini ve dün akşam Bolu cezaevine nakledilen Ali Alagöz’ün Alparslan Hoca’nın yanına verildiğini söyledi.

Semra Kuytul’un sosyal medyadan yaptığı paylaşımın altına Alparslan Hoca’nın sevenlerinden şükür ve destek mesajlarının yağdığı görüldü.

Ayrıca Alparslan Hoca’nın Türkiye’nin çeşitli şehirleriden gelen onlarca seveni de Bolu cezaevi önünde toplanarak desteklerini iletti.

Semra Kuytul’un paylaşımları şöyle;