05.19.2024

Alparslan Kuytul Hoca Bu Cümleleri Söyledikten Sonra Telefon Konuşması Kesildi!

Ağrı Patnos L Tipi Kapalı Cezaevi idaresinin tutukluluğu devam eden Furkan Hareketi Lideri Alparslan Kuytul Hoca’ya yönelik hukuksuz yaptırımları son bulmuyor!

Bugün (19 Nisan) ailesiyle yaptığı telefon konuşması yarıda kesilen Alparslan Hoca’nın en son kullandığı ifadelerden rahatsızlık duyulduğu görüldü.

Alparslan Hoca ailesiyle yaptığı telefon konuşmasında şu ifadeleri kaydetti:

“Beni zindana atıp susturacaklarını zannedenler talebelerimi hesaba katmadılar. Beni sustursalar talebelerimi susturamazlar, talebelerimi Kur’an’ı susturamazlar! Beyhude yere uğraşıyorlar.

Tevhide iman, karanlık dönemlere yenilmez bir insan modeli meydana getirir. Dirayetli, cesur bir insan modeli meydana getirir.

Davalar zulme uğradıkça büyürler. Bugün zulme uğruyoruz. 9 yıldır bize yapılanları herkes biliyor, bir tek öldürmedikleri kaldı onun dışında her şeyi yaptılar ama bu zulümler tevhid davasını inşallah daha da büyütecektir.

Diktatörler tartışamaz güç kullanırlar. Fikir ve delillerle susturamayanlar diktatörleşirler. Güç; adaletli insanların elinde adaletin, zalimlerin elinde zulmün aracıdır. Adaletsizlere güç verilmemeli, verilmişse geri alınmalıdır.

‘Adalet ve Kalkınma Partisi’ dediler adına ne adalet ne de kalkınma bıraktılar! Bir araya gelemeyecek partiler bir araya geldiyse bugün, sebebi AKP ve MHP’nin yaptıklarıdır. Allah (c.c.) bu diktatörlükten milletimizi kurtarsın!”