09.19.2024

Antalyaspor’da Siyonist İsrail Propagandası!

Antalyaspor-Trabzonspor maçında Jehezkel, attığı golün ardından bandajındaki işgalci İsrail’i destekleyen yazıları gösterdi. Bu fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşan Antalyaspor, gelen tepkiler sonrası söz konusu skandal paylaşımı kaldırdı. Daha sonra Antalya ekibi, oyuncunun kadro dışı bırakıldığını açıkladı.

Antalyaspor-Trabzonspor maçında Jehezkel, attığı golün ardından bandajındaki yazıları gösterdi.

Yazılarda; İsrail’in Gazze’ye karşı açtığı savaşın başladığı tarih, Davud Yıldızı ve saldırıların kaç gündür devam ettiği yazıyor.

KADRO DIŞI BIRAKILDI!

Antalyaspor, Trabzonspor maçında attığı gol sonrası yaptığı sevinç ile tepki çeken Sagiv Jehezkel’in yönetim kurulu kararı ile kadro dışı bırakılmasına karar verildiğini açıkladı.

Kulüpten yapılan açıklamada, “Bugün Trabzonspor ile oynadığımız karşılaşmanın 68’inci dakikasında attığı golden sonra bileğindeki yazıyı paylaşarak ülkemizin milli değerlerine aykırı hareket ettiği görülen Sagiv Jehezkel’in yönetim kurulu kararı ile kadro dışı bırakılmasına karar verilmiştir.

Yönetim Kurulumuz, sonunda şampiyonluk ya da kupa bile olsa, ülkemizin hassasiyetlerine karşı davranışlarda bulunulmasına asla müsaade etmeyecektir.” ifadeleri kullanıldı.

Jehezkel daha önce de Filistin saygı duruşunu reddettiği için kadroya alınmamıştı.

ANTALYASPOR SİLDİ

Söz konusu bu fotoğrafı paylaşan Antalyaspor gelen tepkiler sonrası söz konusu skandal paylaşımı kaldırdı.

Antalyaspor Avukatından Skandal Açıklama!

Antalya Barosu Avukatı Av.Mustafa Yılmaz: “Türkiye laik bir devlettir, İslam ülkesi değildir. Filistin bizim davamız değildir, meraklı olan varsa oraya gidip cephede savaşabilir. Ülkesine yapılan saldırıda ölen vatandaşlarını anmak suç değildir.”

Antalyaspor Başkanı Boztepe’den Açıklama!

Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe: Bizler futbolcularımızı din, dil, ırk ayrımı yapmadan sadece sporcu olarak görmeye devam ederken, spekülasyona neden olabilecek bu hareketi asla tasvip etmiyorum. Kulübümüz resmi sosyal medya hesaplarında gol sonrası yapılan anlık paylaşım, konunun fark edilmesi ile birlikte anında kaldırılmıştır. Benim başkan olduğum süre içinde bu davranışlara müsaade etmeyeceğimi tüm kamuoyunun bilmesini isterim.

Antalyaspor’un Sponsoru Çağlayan’dan Açıklama!

Antalyaspor’un forma sponsoru Çağlayan Grup’un sahibi Dursun Çağlayan, İsrailli futbolcu Sagiv Jehezkel kulüpten fesh edilmezse sponsorluğu sonlandıracaklarını açıkladı.

Jehezkel Hakkında Soruşturma Başlatıldı!

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: “İsrail’in Gazze’de yaptığı katliamı destekleyen çirkin hareketi nedeniyle İsrailli futbolcu Sagiv Jehezkel hakkında “halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etmek” suçundan adli soruşturma başlatıldı.”