05.03.2024

Furkan Hareketi Mensubunun, Ses Sistemi Olmayan Aracına Kamu Huzurunu Bozmaktan Ceza Yazdılar!


Adana Emniyeti Skandallara Doymuyor! Furkan Hareketi Mensubunun, Ses Sistemi Olmayan Aracına Kamu Huzurunu Bozmaktan Ceza Yazdılar!


Furkan Hareketi mensuplarına yönelik gerçekleştirdiği talimatlı muameleleriyle tanınan Adana Emniyeti yeni bir hukuksuzluğa daha imza attı! Yaşadığı olayı sosyal medya hesabından duyuran Furkan Hareketi mensubu, aracında ses sistemi dahi bulunmamasına rağmen “Müzik cihazlarını kamu rahat ve huzurunu bozmak” gerekcesiyle hakkında ceza kesildiğini paylaştı. Trafik kurallarını ihlalden haksız yaptırıma maruz kalan hareket mensubu: “Yaşadığımız trajikomik olayı anlatmak istiyorum. Müzik cihazlarını kamunun rahatını huzurunu bozacak şekilde kullanmak denilerek aracımıza ceza yazmışlar. Sadece soruyorum bozuk olan teyp ve bayağıdır tamirdeykn nasıl olurda kamunun rahatını bozacak şekilde kullanılır?” Diyerek cezanın ve aracının resmini yayınladı.

Olayla ilgili paylaşım yapan Semra Kuytul Hocahanım ise; “Yazıklar olsun… Sonra bana, ‘Cezalar gelmeye başlayınca yaptığınızın suç olduğunu anlarsınız’ diyor bir de.. Peki siz suç bulamayınca saçmaladığınızı anlar mısınız acaba bir gün? Ne kadar ayıp!” diyerek Adana Emniyetini etiketledi.