05.04.2024

Furkan Hareketi Mensupları: “Temiz Adımıza Leke Sürülmesine İzin Vermeyeceğiz!”

Furkan Hareketi mensupları temiz adlarına leke sürülmesine sebebiyet veren tüm paylaşımlar konusunda gerekli mercilere başvurarak haklarını savunacaklarını ifade ettiler.

Alparslan Kuytul Hocaefendi ve bazı talebeleri bu sabah yapılan operasyonla gözaltına alındı. Eş zamanlı yapılan operasyonda Adana’da bulunun Furkan Vakfı Merkez Binasına da baskın gerçekleştirildi. Vakıf binasında başlatılan arama halen devam etmekte…

Bazı haber kaynakları emniyet ve savcılık tarafından gizliliği bulunan soruşturma hakkında henüz netlik kazanmayan bilgileri kamuoyu ile paylaşmakta. Furkan Vakfı üyelerinin emniyet yetkililerinden edindiği bilgiye göre emniyetin basına böyle bir bilgi vermesi yasak olduğu öğrenildi.

Ailelerine bile hiçbir bilginin verilmediği soruşturmayla ilgili netlik kazanmayan bilgiler, bazı haber kaynakları tarafından servis edilmekte. Furkan Hareketi mensupları temiz adlarına leke sürülmesine sebebiyet veren tüm paylaşımlar konusunda gerekli mercilere başvurarak haklarını savunacaklarını ifade ettiler. Sevenlerinin sosyal medyada yoğun desteği devam etmekte ayrıca emniyet önüne yoğun şekilde bilgi almak ve geçmiş olsun demek için geliş gidişler devam etmekte.