04.30.2024

Furkan Hareketi Ofisinde Bıçaklı Saldırı !

Semra Kuytul Hocahanım sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Furkan Hareketinin ofis olarak kullandığı binada bıçaklı saldırı gerçekleştiğini, arkadaşlarından iki kişinin yaralandığını, daha önce de aynı kişinin hareket mensuplarına defalarca saldırı düzenleyip ceza almadığını yazdı.

“Devletin, akıl sağlığı yerinde olmayan saldırganlara neden bir önlemi yok! İlla birinin ölmesi mi gerekiyor?” diye soran Hocahanım, saldırganın fotoğrafını yayınlayarak, gözü dönmüş saldırgana karşı tedbirli olunması gerektiği konusunda uyardı.

Semra Hocahanım yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“AKIL SAĞLIĞI YERİNDE OLMAYAN SALDIRGANLARA DEVLETİN NEDEN BİR ÖNLEMİ YOK!

BU GÜN İKİ ARKADAŞIM DAHA BIÇAKLANDI!

İlla birinin ölmesi mi gerekiyor!

Daha önce de yazmıştım. Bana takıntılı olan bir kadın etrafımdakilere şiddet uyguluyor en son bir arkadaşımızı bıçakla yaraladı diye.. Bıçaklı saldırıdan sonra kısa bir süre tutuklu kaldı ve akli yetersizlik raporu alıp tahliye oldu.

Çıkar çıkmaz tekrar kapıma dayandı. Dün kapıma gelip uzun bir süre bağırdı çağırdı tehditler yağdırdı. Oğlumu defalarca tehdit etti! (Videosu aşağıda) Polis çağırdık aldılar, yetişmeselerdi kapımı kırıyordu nerdeyse! Şikayetçi olduk, önceki yaptıklarını anlattım, tehlikeyi defalarca anlattım çocuklarım, eşim, arkadaşlarım tehlikede dedim. Savcı bütün bunlara rağmen ifadesini aldırıp gönderdi. Can kendi canları değil nasılsa!!

VE BUGÜN DE OFİSİMİZE GELİP İKİ ARKADAŞIMI BIÇAKLADI!

Ortama bıçakla dalıp dehşet saçmış! Alt kattan yetişmeselermiş orda bulunanları doğrayacak kadar gözü dönmüş bir şekilde saldırmış! 8 erkek elinden bıçağı almakta zorlanmış!! Şu anda hastanedeyiz!!!

Şimdi bunun akli yetersizliği var diye yine serbest mi bırakılacak!! Birimizi öldürsün mü illa!?! Hukukta bu kadar açık nasıl olabilir! Deli raporu alan elini kolu sallaya sallaya adam doğruyor!! Doktor mahkeme raporu lazım diyor, mahkeme doktora sevkediyor bu arada insanlar dehşeti yaşamaya, hayatını kaybetmeye devam ediyor!! Nereye kadar saldırganlar sokaklarda gezmeye devam edecek?!

Bize dört yıldır bu korkuyu yaşatan ve defalarca saldıran ama hiç bir şey yapılmayan bu kişi Adana’da yaşayan Altınyüzük ailesinin kızı Betül Altınyüzüktür. Net resmini de yorumda paylaşıyorum. Tanıyanlar kendini ondan korusun. Ailesi yakınları da ilgilenmiyor, sahip çıkmıyor, ortaya bırakmışlar, onlardan da şikayetçiyiz!

Ben burdan duyurarak elimden geleni yapayım, devlet de inşallah bu defa gerekeni yapar ve kalıcı bir çözüm bulur! Bizim arkadaşlarımızı yalandan tehdit suçlaması ile hapse atanlar bu kişiyi sokaklarda gezdiriyor! Arkadaşlarımıza iftira sebebiyle işkence eden polis bu dehşet saçan deliye bir tokat bile vurmuyor! Ne tedavi için hastaneye yatırılıyor ne de kalıcı bir önlem alınıyor! Bu defa bu çağrımıza kulak verin lütfen.. Sonraki kurban kim olacak belli değil!

https://x.com/semrakuytul/status/1780544469336485916

Saldırgan kişi Betül Altınyüzük. Kendinizi ondan koruyun. Gördüğünüz yerde yolunuzu değiştirin. İleri derecede saldırgan! Fotoğrafı da bu..

Daha önce bir arkadaşı daha bıçakladı. Yine daha önce 6 kişiyi darp edip ağzını burnunu kırdı. Bir seferinde iki aracın tekerlerini kullanılamaz hale getirdi, kaportasına zarar verdi ve tüm lambalarını kırdı. İlk olarak oğlumun bisikletini parçalamıştı. Hepsini beni sevdiği için yaptığını söylüyor ve her defasında asla bırakmayacağına dair yeminler, küfürler ediyor.. Karakolda polisleri, avukatları herkesi tehdit ediyor! Hepinizi öldüreceğim diye gördüğüne tehdit yağdırıyor! Oğlum başta olmak üzere bazı arkadaşlarıma özellikle kin biliyor!

Buna bir çare bulunmalı! 4 yıldır kimliğini açık etmedim sadece polise, savcıya durumu bildirdik ama iş bambaşka bir tehlikeye dönüştü. Bu sebeple ismini ve resmini paylaşıyorum!”

https://x.com/semrakuytul/status/1780547694315876627