04.26.2024

Furkan Hareketinin Lideri Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin Eşi Semra Kuytul’dan Kutlu Doğum Konferansı

Öncü bir neslin hazırlanması amacı ile yola çıkan Furkan Vakfı Bayan Kolları Kutlu Doğum Ayı içerisinde olmamız münasebeti ile bugün Adana’da muhteşem bir konferans gerçekleştirdi. “Allah’ın dünyasında Allah’ın dediği olmalıdır” sloganıyla hareket eden Furkan Hareketi İslam Medeniyetinin inşası için engellemelere rağmen faaliyetlerine aralıksız devam ediyor.

Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı Bayan Kolları tarafından kutlu doğum münasebetiyle Ümmetimizin kurtuluşa susadığı şu dönemde, çağına mucizevi kurtuluş getiren EFENDİMİZİ hatırlamanın ve O’nun yoluna sarılmak maksadıyla Adana’da Semra Kuytul Hocahanımın konuşmacı olarak katıldığı muhteşem bir konferans gerçekleştirildi.

Alparslan Kuytul Hocaefendinin eşi ve Furkan Nesli Dergisi yazarlarından olan Semra Kuytul Hocahanımın uzun yıllardır Türkiye’nin çeşitli il ve ilçelerinde konferanslar yapmaktadır.

Adana’da Furkan Vakfı Genel Merkez Binasında düzenlemiş oldukları konferans Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başladı. Akabinde şiir ve sinevizyon gösterimi yer aldı. Diriliş ruhu veren ezgi ve marşların seslendirildiği programda coşkulu anlar yaşandı. Program halkın büyük ilgisi ile karşılandı.