05.08.2024

Furkan Vakfı Başkanı Alagöz: “Bu İftiralar ile Devam Eden Dava Sürecimizi Etkilemek İstiyorlar”

Furkan Vakfı başkanı Ali Alagöz, Adana’da medyaya yansıyan kaçak et haberleri hakkında sosyal medyada açıklama yaptı. Söz konusu iftirayı sosyal medyadan öğrendiğini dile getiren Alagöz, yaptığı araştırmalar sonucunda kaçak et olarak iddia edilen etlerin bir firmaya ait olduğunu öğrendiğini belirtti.

“İftirayı sosyal medyadan öğrendim”

Medyada dolaşıma sokulan iddialar ile ilgili kamuoyunu bilgilendirmek istediğini belirten Ali Alagöz, vakfın 3 yıldır kayyım yönetimi altında olduğunu belirtti. 

Bir depoda bulunup imha edilen etlerin vakfa aitmiş gibi gösterildiğine dair haberleri sosyal medyadan duyduğunu belirten Ali Alagöz, bu iftiranın devam eden dava süreçlerini etkilemek için bazı karanlık mihraklar tarafından akıldığını söyledi.

“Adana’da kaçak et olduğu iddia edilen etler, Furkan Vakfı’na değil bir et firmasına ait”

Söz konusu etlerin bir et firmasına ait olduğunu yaptığı araştırmalar sonucu öğrendiğini aktaran vakıf başkanı, tonlarca etin imha edilmesinin arkasında ise firma rakipleri veya yanlış bir istihbarat olabileceğini söyledi.

Ocak 2018’de vakfa atılan iftiraların bir benzerine bugün de maruz kaldıklarının altını çizen vakıf başkanı, kamuoyunun bu asılsız iddialara itibar etmemesini istedi.

Ali Alagöz’ün açıklamaları şu şekilde;