05.02.2024

Furkan Vakfı Ve Alparslan Kuytul’u Aklayan Yeni Belgeler Türkiye Gündeminde

Alparslan Kuytul Hocaefendi ve Furkan Vakfı’nın tertemiz olduğunu ortaya çıkaran MİT ve Adana TEM biriminin raporlarından sonra Furkan Vakfı’nın paylaştığı 3 yeni belge de Türkiye gündemine yükselerek üst sıralarda yerini aldı.

Son günlerde Türkiye gündemi, Furkan Vakfı’nın paylaştığı belgelerle meşgul. Furkan Vakfı davasındaki gizliliğin kalkması üzerine avukat aracılığıyla ulaşılan MİT ve Adana TEM birimi tarafından hazırlanan ve Furkan Vakfı, Alparslan Kuytul Hocaefendi ile arkadaşlarını aklayan belgeler yoğun ilgi görerek Türkiye ve dünya gündemine yükselmişti.

Bugün ise #FurkanVakfıBelgeleri etiketiyle paylaşılan emniyetin araştırma tutanakları halkın yoğun ilgisiyle kısa sürede TT listesinde 1. sıraya yükseldi.

Şimdi tüm gözler temizliği TEM, MİT ve emniyet tarafından ispat edilen Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin 8 Kasım’da gerçekleşecek olan mahkemesine çevrildi. Yüzbinlerce vatandaş, mahkeme heyetinin tüm bu belgeleri ve Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin hayatını göz önünde bulundurarak verecekleri adaletli kararı bekliyor.

#FurkanVakfıBelgeleri etiketi ile yapılan paylaşımlardan bazıları şu şekilde;