10.18.2024

Hatay Emniyetinden Yol Kesme Skandalı: Semra Hocahanım’ı Karşılamak İçin Hazırlanan Brandadan Rahatsız Olmuşlar!

Semra Kuytul Hocahanım’ı karşılamak amacıyla hazırlanan brandandan rahatsız olan Hatay Emniyeti, hukuksuzca yol kesip arama yapmak istedi.

Bugün, Hatay’daki Furkan Hareketi mensuplarını ziyarete giden Semra Kuytul Hocahanım, Hatay Emniyeti’nin skandal muamelesine maruz kaldı.

Şehrin girişinde, kendisini sevenler tarafından hazırlanan “Antakyamıza Hoşgeldiniz” yazılı brandadan rahatsız olduğu belirtilen emniyet mensuplarının araçları durdurarak arama yapmak istedikleri öğrenildi.

Hareket mensupları, savcılık izni olmadan kanuna aykırı olarak arama yapmak isteyen emniyet mensuplarına müsade etmeyince bir emniyet yetkilisi; “Ben izni sözlü olarak alırım, sen rahat ol!” ifadeleriyle hukuksuz muameleyi sürdürdüğü belirtildi.

Olaya sosyal medya hesabından tepki gösteren Semra Hocahım, yaşananları şu ifadelerle paylaştı:

“Hataydayız! Bu karşılamadan hemen sonra polis yolumuzu kesti! Noluyor neden diyoruz. Devletiz durdururuz diyor. Sonra ima ile “neden durdurulduğunuzu bilmiyor musunuz gerçekten, içerde (hapiste) kim var!?” diyor, bilir bilmez!!
Hocamızı kastediyor. Kimse yok dedik, zaten ben kimseyi tanımıyorum diye lafı çeviriyor, yine saçma sapan işler yani… Hala yolda bekletiliyoruz.

Meğer karın ağrısı buymuş!
‘Hoşgeldin’ brandası… Resmen komedi, yazıklar olsun.

‘Konvoy yapmadınız mı’ diyor, ‘yapmadık’ diyoruz. Ev sahibi önümüzde gidiyor biz de onu takip ediyoruz doğal olarak ki konvoy yapsak n’olacak… suç mu?!!

Dünya savaşın eşiğinde. Gazze, Lübnan yanıyor uğraştıkları şeye bakar mısınız; ‘Hoşgeldin’ Brandası!”

https://x.com/semrakuytul/status/1843937942353719466?t=Pxt-xvAJP7rmOzuW1fjsJA&s=19