09.16.2024

İşgalci İsrail’de ateşkes ve rehine takası için genel grev başlatıldı

Netanyahu İyice Sıkıştı

İşgalci Siyonist rehinelerin aileleriyle dayanışma amacıyla işgal altındaki Filistin topraklarının genelinde Siyonistler tarafından genel grev başlatıldı.

İşgal altındaki Filistin Gazze Şeridi’ndeki Siyonist rehilinelerin aileleriyle dayanışmak ve katil İsrail Binyamin Netanyahu’nun rehine değişimini ve Filistin’in sonlandırılması sürecini sonuçlandırmasını engellemek amacıyla Pazartesi sabahından bu yana genel grev düzenliyor.

Savunma Bakanı sosyal medyada “Gazze’nin çamurundan kaçmak istiyoruz” diyor, işgal ordusunun askeri ve manevi yenilgisinin boyutunu en iyi Gallant biliyor. Katil Netanyahu’nun iktidarda kalabilmek için tüm işgal askerlerini feda edip tüm tutsakları ölüme mahkum ettiği belirtiliyor. “Oğlu Amerika’da lüks bir hayatın tadını çıkarırken Netanyahu İsraillileri öldürüyor!!” söylemi Siyonistlerin protesto gösterülerinde yankılanıyor. İşgalci Siyonistler, katil Netanyahu’nun İsrail’i değil sadece kendisinin çıkarlarını düşünüyor diye tepki gösteriyorlar.

Filistin direnişinin evlerine sağ salim dönmeleri için hayatlarını büyük ölçüde kurtardığı Siyonist altı rehine işgal güçlerinin Gazze’ye yönelik saldırısında ölmesi üzerine işgalci Siyonistlerin Netanyahu karşıtı gösterilerini daha da alevlendirdi

Filistin direnişinin hayatlarını koruduğu 6 Siyonist, katil Netanyahu tarafından öldürüldü. Katil Netanyahu’nun geçen Mayıs ayında önerilen ateşkes anlaşmasını kabul etmemesi rehine ölümlerine neden oldu.

“Netanyahu hepsini öldürmeden çocuklarınızı Gazze’deki cehennemden kurtarın” diye medyadan çağrılar yapılıyor.

Filistin’in katil İsrail’in işgali altındaki topraklardaki Ben Gurion Havaalanı’nda da rehine takası ve ateşkes için katil Netanyahu karşıtı grev başlatıldı.