10.18.2024

İşgalci Siyonist askerler Katil Netanyahu’ya rest çekti: ‘“Hükümet ateşkese varmazsa hizmet vermeye devam etmeyeceğiz”

İşgalci Siyonist askerlerden Netanyahu’ya rest: Ateşkes yoksa orduya hizmet yok130 işgalci Siyonist asker, bir mektup yazarak Netanyahu hükümetinin Hamas’la ateşkese varıp Gazze Şeridi’ndeki esirleri geri getirmemesi halinde orduya hizmet vermeyeceklerini açıkladı.

İşgalci İsrail’in günlük gazetelerinden Haaretz’in haberinde, 130 işgalci Siyonist askerin bir mektup yazarak, Gazze Şeridi’ndeki esirlerin getirilmemesi ve ateşkes olmaması halinde orduya hizmet vermeyeceklerini açıkladığı kaydedildi. İşgalci İsrail kabinesine ve işgalci İsrail Savunma Kuvvetleri’ne (IDF) hitaben yazılan mektubu imzalayanlar arasında zırhlı birlikler, topçu birlikleri, iç cephe komutanlığı, hava kuvvetleri ve donanma gibi çeşitli askeri birliklerdeki yedek ve askere alınanlar bulunuyor.

‘KURTARILAN ESİRLERDEN DAHA FAZLASI ÖLDÜ’

Mektupta Gazze’de saldırıların devam etmesine karşı olduklarını beyan eden işgal askerleri, çatışmaların devam etmesinin rehinelerin serbest bırakılmasını geciktirdiğini dile getirdi. Mektupta, “Gazze’de savaşın devam etmesinin yalnızca esirlerin tutsaklıktan kurtarılmasını geciktirmediği, aynı zamanda hayatlarını tehlikeye attığı net bir şekilde ortada. Çok sayıda asker IDF saldırılarında öldü. İşgalci İsrail’in Gazze’de esirlerin kurtarılması için düzenlediği saldırılarda ise kurtarılan esirlerden daha fazlası öldü” ifadeleri yer aldı.

BAZILARIMIZ İÇİN KIRMIZI ÇİZGİ ÇOKTAN AŞILDI

‘“Hükümet ateşkese varmazsa hizmet vermeye devam etmeyeceğiz” resti çeken işgalci Siyonist askerler mektupta, “Bazılarımız için kırmızı çizgi çoktan aşıldı, bazılarımız içinse hızla yaklaşıyor. Kırık kalplerle göreve gitmeyi bırakacağımız gün yaklaşıyor” ifadeleri kullanıldı.