04.26.2024

“Kapı kapı dolaşıp oy vermeyin diyeceğim”

Konya Selçuklu’da bir vatandaş, kurban pazarında esnaf ziyareti yapan Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici’ye dert yandı. Kurbanlık satan ve inşaat mühendisi olduğunu söyleyen Veysi Tunç, “Ben Ak Parti Gençlik Kolları İlçe Başkanlığı yaptım, 38 yaşındayım. Şerefim namusun üzerine yemin ediyorum ki Ak Parti’ye bir daha oy vermeyeceğim” dedi.

Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici, Konya’nın Selçuklu ilçesinde dün kurban pazarı esnafının sorunlarını dinledi.

Bir esnaf, “Başkanım, benim son senem. Ben, hayvanları satıp hayvancılığı bırakacağım. Artık kim yaparsa yapsın. Gitsin eti de ithalat yapsın. Herkesi tehdit ediyor ya, ithal, ithal. Bunu da ithal etsin bakalım” dedi.

Eski AK Parti Gençlik Kolları İlçe Başkanlığı’nı yapmış olduğunu belirten kişinin sözleri ise dikkat çekti.

“KAPI KAPI DOLAŞIP OY VERMEYİN DİYECEĞİM”

Bu sırada konuşan bir kişi de 38 yaşında olduğunu adının Veysi Tunç olduğun belirterek şunları söyledi:

“İnşaat mühendisiyim, şu şekle bak. Ben bu hale düşecek adam değildim. Ben Ak Parti Gençlik Kolları İlçe Başkanlığı yaptım, 38 yaşındayım. Şerefim namusun üzerine yemin ediyorum ki Ak Parti’ye bir daha oy vermeyeceğim.

Ak Parti için kapı kapı zile bastım. Şu an tekrar kapı kapı dolaşıp zile basacağım ‘oy vermeyin’ diye. Koca Türkiye’deki şeker fabrikaları, rahmetli Özal’ın kurduğu şeker fabrikalarının hepsini sattı, yedi bitirdi.

Dışardan herkes bunun farkında ama kimse konuşamıyor. Kim nereden geldi, nereye gidiyor herkes bunların farkında. Artık Türkiye’de cahil yok.”