09.16.2024

Soykırımcı Netanyahu’dan “her türlü senaryoya hazırız” açıklaması

İşgalci Netanyahu, “hem savunma hem de saldırı anlamında her türlü senaryoya karşı yüksek düzeyde hazırlıklı durumda” olduğunu savundu.

Başbakanlık Basın Ofisinden yapılan açıklamaya göre, Netanyahu, İç Cephe Komutanlığında düzenlenen durum değerlendirmesi toplantısına katıldı.

İşgalci Netanyahu toplantıda yaptığı açıklamada, İsrail’in “hem savunma hem de saldırı anlamında her türlü senaryoya karşı yüksek düzeyde hazırlıklı durumda” olduğunu söyledi.

İsrail’e karşı hangi alanda olursa olsun yapılacak bir saldırıya “ağır bedel ödeteceklerini” ileri süren Netanyahu, “Kim bize zarar verirse biz de ona zarar veririz.” ifadesini kullandı.

KATİL NETANYAHU, SUÇ ORTAĞI BIDEN’ LA GÖRÜŞECEK

Katil Netanyahu, 13 Temmuz’da Gazze Şeridi’nde yerinden edilmiş Filistinlilerin sığındığı güvenli bölgeye gerçekleştirdiği saldırıda hedef aldığı Hamas’ın asker kanadı İzzeddin el-Kassam Tugaylarının lideri Muhammed ed-Dayf’ın öldüğünü iddia etti.

Muhammed Deif’in Şehit Edildiğine Dair Haberlere: Hamas’tan Yalanlama

“Medyada ve sosyal medyada hareketimizin askeri komutanı Muhammed Deif ile şehid olduğuna dair paylaşılan haberler doğru değildir.

İşgalci israil’e karşı yürütülen kurtuluş savaşımız bir çok cephede devam ediyor.

Siyonist İsrail soykırım savaşını sadece askeri cephede değil medya savaşlarıyla da devam ettiriyor.

Siyonist İsrail’in paylaştığı algı operasyonu ve manipülasyon manevraları olan haberlere itibar edilmemesi, hareketi ilgilendiren konularda hareketin askeri ve siyasi sözcüleri ile resmi kanallarından paylaşılmayan hiç bir habere itibar edilmemesi konusunda hassasiyet gösterilmelidir.

Öte yandan İsrail basını Netanyahu ile ABD Başkanı Joe Biden’ın bu akşam telefonda görüşeceğini bildirdi.