05.19.2024

Kemalist Kadın, Filistin Broşürü Dağıtan Furkan Hareketi Mensubu Öğrenciye Saldırdı!

Ankara’da yaşlı bir kadın, Filistin broşürü dağıtan Furkan Hareketi mensubu öğrencinin elindeki broşürleri yırtmak istedi. Öğrenciyi tartaklayan kadın, attığı tokadın ardından; “Ben Atatürkçüyüm” ifadeleriyle kaçmaya çalıştı.

Skandal görüntüler, Ankara’nın göbeği Mamak’ta kaydedildi.

Semra Kuytul Hocahanım’ın 19. Kitap Fuarında gerçekleştireceği söyleşinin duyuru broşürlerini dağıtan Furkan Hareketi mensubu kız öğrenci, 7 Aralık günü rezalet bir muameleye maruz kaldığını duyurdu.

Yaşlı bir kadın, dağıtılan broşürlere saldırarak tesettürlü öğrencinin peçesini açmasının ardından yüzüne tokat atıp kaçmaya çalıştı.

Kız öğrenci, maruz kaldığı muamele sonrası cep telefonuyla kayda aldığı yaşlı kadını takip ederek polisi arayacağını ve şikayetçi olacağını belirtti.

Olayın görgü tanıkları da, kadın aleyhinde şahitlik yapacaklarını belirtince suçluluk psikolojisi taşıyan kadın, telaşa kapıldı. Bir müddet süren kovalamacanın ardından yaşlı kadın özür beyanında bulundu.

Mağdur öğrenci; “Siz benim yüzüme vuramazsınız, sizden şikayetçi olacağım. Artık karşınızda pısırık Müslümanlar yok, geçti o devir!” ifadelerini kullandı.

Olay sonrası sosyal medya hesabından açıklamada bulunan mağdur öğrenci:

“Dün 7 Aralık Perşembe günü, Cuma günü Ankara ATO Congresium’da gerçekleşecek olan Filistin söyleşisi broşürü dağıttığım sırada yoldan geçen Filistin düşmanlığı yapan, kemalist olduğu iddiasıyla bana saldırabileceğini sanan bir kadının saldırısına maruz kaldım.

Filistin düşmalığı yapan, müslüman kardeşlerimize ve bana “pislikler, şerefsizler, Filistin’i savunamazsınız” diyen bu kadın elimdeki broşürlere saldırıp yırtmaya çalıştı, buna direnmeye çalışırken yüzüme sert bir şekilde vurdu ve benim hassasiyet ile muhafaza etmeye çalıştığım peçemin açılmasına sebep oldu. Bu kadının şikayetçi olacağımı anlayınca benden özür dilemeye çalışması, yaşlı olduğunu, emekli olduğunu söyleyip acıtasyon yapması ve halkın bana olan desteği onun şuçlu olduğunu kanıtlamaktadır.

Ne Filistinli kardeşlerime yapılan hakarete
Ne hangi niyetle olursa olsun onurum olan yüzüme vurulmasına
Ne peçemin açılmasına
Ne de bu kadına ve bunun gibi İslam düşmanlarına SESSİZ KALMAYACAĞIM!

Buradan tüm İslam düşmalarına duyurulur:
O DEVİR KAPANDI! KARŞINIZDA PISIRIK, EZİK MÜSLÜMANLAR YOK ARTIK!” ifadelerini kaydederek Ankara valiliğini ve emniyetini etiketledi.