04.27.2024

“KuranOkumak SuçMu” Türkiye Gündeminde İlk Sırada!

Furkan Hareketi mensupları, Kur’an okunan evin mühürlenmek istendiğini Türkiye gündemine taşıdı.

Cuma günü (24 Haziran) Osmaniye’de bir Furkan Hareketi mensubunun evinde skandal teftiş gerçekleştirilmişti. Emniyettin, Milli Eğitim Kurumu görevlilerinin ve zabıtaların oluşturduğu ekip herhangi bir evrak göstermeden evde hukuksuzca inceleme yaptı. Teftiş sonrası eve mühürlenmesi için tebligat gönderildi. Evin kiracısı olan Furkan Gönüllüsü, evde eğitim verilmediğini belirtmesine rağmen, yetkiler ısrarla eğitim verildiğini öne sürerek evin Pazartesi (27 Haziran) mühürleneceğini tebliğ etti.

Konuyu sosyal medyaya taşıyan Furkan Hareketi mensupları “KuranOkumak SuçMu” sorusuyla gündemde ilk sıraya yükseldi. Olayla ilgili paylaşım yapan Semra Kuytul Hocahanım; “28 Şubat’ı hortlatanları tüm dünyaya duyurmak için canımı ortaya koyarım!”

“Nihayet (!) 28 Şubat dönemine tam olarak döndük!!! AKP yönetimi sanırım memleketi aldığı şekilde teslim etmek istiyor!

KUR’AN OKUMAK YASAK SAYILDI… Hatta daha da gerisine gittik! Tüm memleketin tanıdığı, sevdiği bir ALİMİ hapse atmak onlara nasip(!) oldu!

24.06.22 Cuma günü Osmaniye’de bir vatandaşa, “evini Kur’an okuyanlara açması sebebiyle” evinin mühürleneceği tebliğ edildi! Pazartesi gününe kadar mühlet verildi. Eğer bu zulmü yapmada kararlı iseler pazartesi bu rezalete orada hep beraber şahitlik yapacağız!

Pazartesi gününü bekliyoruz! İnşallah Ak Parti döneminin tarihine yeni bir zulüm daha eklenmez! Bunu burada yazmak bile utanç sebebi.. Müslümanların iktidarda olduğu bir dönemde Kur’an okumanın mücadelesini vermek zorunda kalıyoruz.. İnşallah kalmayız.. KuranOkumak SuçMu”