09.19.2024

Muhammed Nuh Kasadar Cinayetinin Ayrıntıları Ortaya Çıktı!

Kasadar ailesi, vahşi bir cinayete kurban giden Muhammed Nuh Kasadar’ın ölümüne ilişkin detayları Millî Gazete’ye anlattı.

Kasadar ailesi, vahşi bir cinayete kurban giden Muhammed Nuh Kasadar’ın ölümüne ilişkin detayları Millî Gazete’ye anlattı. Millî Gazete yazarı Mustafa Kasadar’ın oğlu olan Muhammed Nuh Kasadar’ın canına kıyan kişinin Kasadar ailesinin eski komşusu Hakan Ö. olduğunu belirten aile, yaşananları anlattı. Mustafa Kasadar’ın Hakan Ö.’ye iyilikten başka bir şeyinin dokunmadığını belirten aile, caninin tefecilerin eline düşmüş, uyuşturucu kullanan ve çevresindeki herkesten borç alan birisi olduğunu belirtti.

Millî Gazete yazarı Mustafa Kasadar’ın oğlu Muhammed Nuh Kasadar, işte böyle bir cani tarafından katledildi. Olaya ilişkin gazetemize bilgi veren Kasadar ailesi, yaşananları anlattı. Edinilen bilgiye göre cinayeti işleyen Hakan Ö., Pazartesi günü Muhammed Nuh Kasadar’ı telefonla arayarak yemek yemek ve hasbihal etmek için buluşmaya çağırıyor. Saat 11 sularında evden çıkan Muhammed Nuh Kasadar’dan daha sonra bir daha haber alınamıyor.

Katil, saat 15.30 civarında gasbettiği Muhammed Nuh’un telefonundan şifreli bir program atarak kendilerinden bu programdan iletişime geçmelerini ve fidye istiyor. Hemen polisle irtibata geçen Kasadar ailesi, Hakan Ö.’ye istediği parayı vermek için buluşma yerine gidiyor. Buluşma noktasında fidyeyi almaya gelen Hakan Ö. suçüstü yakalanıyor. Ancak Muhammed Nuh Kasadar’ın buluşma yerine getirilmediğini anlayan polis ekipleri, Hakan Ö.’nün evine baskın düzenliyor. Evde yapılan incelemede, Muhammed Nuh Kasadar’ın parçalanmış cesedinin derin dondurucuda saklandığı ortaya çıkıyor.

“MUSTAFA KASADAR’IN, BU CANİYE İYİLİKTEN BAŞKA BİR ŞEYİ DOKUNMADI”

Muhammed Nuh Kasadar’ın vahşice öldürülmesine ilişkin gazetemize bilgi veren Kasadar ailesi, “Hakan Ö. bizim 7 yıl önceki komşumuz. Mustafa Kasadar’ın bu caniye iyilikten başka bir şeyi dokunmadı. Mustafa Kasadar’ın büyük oğlu, Hakan Ö.’ye iş verdi. Ancak daha sonra iş yerinde yaptığı yanlış davranışlar nedeniyle işten çıkartıldı. Mustafa Kasadar, Hakan Ö.’ye evlendiği kızı bile istemeye gitmişti, yuvasının kurulmasına yardımcı olmuştu. Ancak bütün bu iyiliklere rağmen Hakan Ö. borç ve uyuşturucu batağına saplanarak Kasadar ailesine bu büyük acıyı yaşattı” açıklamalarında bulundu.

Merhum Muhammed Nuh Kasadar için bugün cuma namazını müteakiben Fatih Camii’nde cenaze namazı kılınacak.