03.28.2024

Nazmi Arıkan ve şoförünün katil zanlısı Akçekaya’nın AKP’li siyasetçilerle fotoğrafları ortaya çıktı

Nazmi Arıkan ve şoförü Şerif Eker cinayetinde gözaltına alınan katil zanlısı Tokatspor Kulübü Başkanı Ufuk Akçekaya’nın AKP’li siyasetçilerle yakın ilişkileri dikkat çekti.

Fen Bilimleri Eğitim Kurumları kurucusu Nazmi Arıkan ve şoförü Şerif Eker cinayetinde gözaltına alınan katil zanlısının Tokatspor Kulübü Başkanı Ufuk Akçekaya olduğu ortaya çıkmıştı. Soruşturma kapsamında 48 yaşındaki Ufuk Akçekaya İstanbul’da yakalanarak gözaltına alınmıştı. Akçekaya’nın AKP’li siyasetçilerle yakın iliişkisi ortaya çıktı.

Twitter hesabında kendisini, “Tokatspor A.Ş. Başkanı / Özel okul & kurs işletmecisi / Cumhurbaşkanımızın evinin yakınına 6 numara NATO sireni taktıracak kadar sevdalı / TFF başkan adayı” olarak tanıtan Akçekaya’nın Instagram hesabında ise AKP siyasetçiler, sanat ve spor dünyasından isimlerle çektirdiği fotoğraflar yer alıyor.

Gazete Duvar’ın haberine göre; Akçekaya’nın hesabında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile oğlu Bilal Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Boğaziçi’nin görevden alınan kayyım rektörü Melih Bulu, Fatih Terim, Yılmaz Vural, Fikret Orman, Acun Ilıcalı, Mustafa Sandal, Cem Yılmaz, Ahmet Özhan ile fotoğrafları yer alıyor.

İşte o fotoğraflardan bazıları:

Van Valisi Ozan Balcı ve Akçekaya

Akçekaya’nın, Instagram hesabında Bilal Erdoğan’ın kayınpederi Orhan Uzuner ile de çok sayıda fotoğraf karesi ve videosu bulunuyor. İkilinin, telsizli sirenin denemesine ilişkin videosu da Akçekaya’nın Instagram hesabında yer alıyor. Akçekaya’nın, Uzuner’in Kavacık’taki merkez ofisine gidiş geliş anlarına dair de videoları bulunuyor. Akçekaya geçen 14 Şubat’taki bir yayınında “Orhan Uzuner’i ziyaret ettim. Desteğini aldım Orhan abinin. Bekleyin bizi” diyor.

Akçekaya’nın hesabında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan ve Akçekaya

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ve Akçekaya

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Akçekaya