04.28.2024

Osmaniye’de Bir Furkan Hareketi Mensubunun Evi, Kur’an Okunduğu İçin Mühürlenecek!

Türkiye 1930’lu yılların karanlık çağlarına mı dönüyor? Osmaniye’de bir Furkan Hareketi mensubunun evinin, ”Kur’an eğitimi yapıldığı” ileri sürülerek mühürleneceği bildirildi! Olay Furkan Hareketine yapılan sistematik baskının sürdürüldüğünü gözler önüne serdi!

Osmaniye’de Furkan Hareketi mensuplarının Kur’an-ı Kerim okuduğu eve skandal bir teftiş gerçekleştirildi! Emniyetten, Milli Eğitimden Kurumundan ve zabıtalardan oluşan ekibin herhangi bir evrak göstermeden hukuksuzca evde arama inceleme gerçekleştirdiği aktarıldı!

Furkan Hareketi Mensupları Yapılan Sistematik Baskı Dur Durak Tanımıyor!

Furkan Hareketi Lideri Alparslan Kuytul Hoca’ya yapılan kanunsuz tutukluluk sonrası gerçekleştirilen hukuki eylemlere devlet eliyle yapılan sistematik baskı ve provokatif muamele gözler önüne serildi! Furkan Hareketi mensubu birkaç öğrencinin kaldığı bir eve mühürlenmesi için tebligat gönderen yetkililer, Kur’an okuyan çocukların bulunduğu evde ısrarla eğitim verildiğini öne sürdü.

Olayı sosyal medya hesabından “Tüm Türkiye bu rezaleti duysun!” diyerek paylaşan Furkan Hareketi mensubu, şu açıklamada bulundu:

‘TÜM TÜRKİYE BU REZİLLİĞİ DUYSUN!’

“1-Bir arkadaşımın şahsi evinde gençlerle Kur’an-ı Kerim okuyorduk. Bu evde Kur’an-ı Kerim eğitimi yapıyorsunuz diyerek baskın yapar gibi Emniyet, Zabıta, Milli Eğitim ve daha bir çok kurum hiçbir evrak göstermeden içeriye girdiler.

2-Kur’an-ı Kerim eğitimi veriyorsunuz diyerekten Pazartesi gelip evi mühürleyeceğiz dediler. Şahıs evi olan bir yeri mühürleyeceklermiş. Tüm Türkiye duysun bu rezilliği !

3-Türkiye’de 5-6 kişi toplanıp Kur’an-ı Kerim okuması ne zamandır beri yasak oldu ? Eğitim söz konusu değil, biz Kur’an-ı Kerim okuyoruz dememize rağmen mühür vuracaklarını söylediler ! Tüm Türkiye’ye rezil olacaksınız bu yaptığınızla. Bir de bunun Ahireti var !

4-Gerekli videoları da paylaşacağım ! Türkiye Tarihine kara bir leke olarak geçecek bu yaptığınız ! Bu olayı tüm ilgili mercilere de duyuracağız ve bu işin peşini asla bırakmayacağız!”