05.18.2024

Putin’den Rus istihbaratında kadınların rolünü artıracak karar

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Federal Güvenlik Servisi’ne (FSB) kadınların uzmanlık ve eğitim alanlarının genişletilmesine ilişkin talimat verdi.

Rusya lideri Putin, FSB’ye yönelik bir talimat imzalayarak Rus istihbaratında kadınların rolünün artırılmasına yönelik çalışma yapılmasını istedi.

Putin’in imzaladığı talimata göre FSB, Rusya Federal Güvenlik Servisi Akademisi’nin ybanchero orlando jersey best sex toys custom kings jersey air jordan 4 nike air max 270 sale lace front human hair wigs ohio state football jersey custom dallas stars jersey adidas yeezy boost 350 v2 dazzling blue aguilas cibaeñas jersey ohio state football jersey black friday wig sale yeezy sneakers ja’marr chase youth jersey yeezy shoes under 1000üksek öğrenim programlarında kadınların uzmanlık ve eğitim alanlarının genişletilmesiyle ilgili konuyla ilgili çalışma yürütecek. Bu çalışmalar sayesinde kadınların Rusya Federal Güvenlik Servisi Akademisi’nde öğrenim görebileceği birimlerin sayısı artırılacak.

Sürecin sorumlusu olarak FSB Direktörü Aleksandr Bortnikov’u görevlendiren Putin, bu konuyla ilgili çalışmalar hakkında 1 Haziran’a kadar rapor sunulmasını da talep etti.