03.29.2024

Sayın cumhurbaşkanı meseleye el atmalı

Bu böyle gitmez. Bilelim ki konu mühim, sıkıntı büyüktür.

Eğer müdahalede biraz daha geç kalınacak olursa “SAĞLIKTA ŞİDDET SORUNU” telafisi ve tedavisi mümkünsüz noktalara gitme eğilimindedir. Ve madem ki “SAĞLIK HER ŞEYİN ÖNÜNDE”dir, madem ki biz “OLMAYA DEVLET CİHANDA BİR NEFES SIHHAT GİBİ” diyebilen yüce bir kültürel mirasın sahibiyizdir, madem ki “TOPLUMUN SAĞLIĞI” bir numaralı “MİLLİ MESELE”mizdir, en öncelikli vazgeçilmezimizdir, “SAĞLIKTA ŞİDDET” konusunu masaya bir an önce ve ciddi bir şekilde yatırmanın, soruna daha hızlı ve etkili çözüm yolları arayıp bulmanın ve o çözümleri acilen uygulamaya geçirmenin vakti gelmiştir.

Konuya en etkili ve kalıcı çözümlerin ise -her konuda olduğu gibi- yine Cumhurbaşkanı’mız Recep Tayyip Erdoğan’ın talimat ve takipleri ile gerçekleşebileceği ortak bir kanaattir.

Sayın Cumhurbaşkanı’nın konu ile ilgili uygulama ve tedbirleri bir an önce devreye sokacağından da en ufak bir şüphemiz yoktur.

Özetle: ACIMIZ BÜYÜKTÜR, YARAMIZ DERİNDİR. Kalıcı ve etkili çözümlerin vakti çoktan gelmiştir.

Rahmetli meslektaşımız EKREM KARAKAYA’ya Allah’tan rahmet, ailesi ve tüm sağlık çalışanlarına başsağlığı diliyorum. Kardeşimizin ruhu şad, mekanı cennet olsun.