04.26.2024

Semra Hocahanım’dan Seçim Günü Anlamlı Paylaşım!

Furkan Hareketi hocalarından Semra Kuytul Hocahanım sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ülkemizde kurulu derin mihrakların kirli kumpasları hakkında yazdı.

Hukuksuz tutukluluğu devam eden eşi Alparslan Kuytul Hoca ile birlikte her pazar aynı saatlerde kahve içme ritüelini sürdüren Semra Hocahanım, seçim gününün anlamına yönelik analizlerde bulundu:

Hocahanım şu ifadeleri kaydetti:

“Hocamla kahve içiyorum.. Dertleşiyoruz biraz..

‘Ah Hocam’ diyorum, size de bize de neler yapmışlar böyle.. Her geçen gün bir perde daha açılıyor gözümüzden, dehşet planlar çıkıyor ortaya.. Tüm taşları yavaş yavaş oturtmaya çalışıyoruz kafamızda..

Havada uçuşan kelimeler bir araya dizildi önce bir cümle oldu sonra bir metin çıktı ortaya.. Bizden sonrakilerin hakkımızda yazacağı gerçekleri yaşarken gördük..

Bize, biz küçük bir cemaate böylesi ince ve hain planlar yapanlar bu memlekete neler yapıyorlar kim bilir?

Bu memlekette hiç bir şey şans eseri değil.. Senin çaban, gayretin değil.. Gayet bilinçle açılan bir takım yollara girdirilmiş insanlar.. Her kitleye göre tuzaklar hazırlanmış özenle.. Ayıkanlar yine özenle susturulup yok edilmiş sessizce..

Kılıflar bulunmuş her kirli işe..

Hocam, keşke konuşabilseydim seninle.. Ama tüm bunlara rağmen asla yalnız değiliz arkanda çok güzel tertemiz bir kitle bırakmışsın. Sapasağlam çok şükür..

15 Haziranda tahliye bekliyoruz, Hocam çıkacak bol bol konuşacağız.. Beraber devam edeceğiz yolumuza..

Bütün bunlarla bakınca hayata, herşeyin bir oyla çözülemeyecek kadar ince tezgahlandığını birkez daha anlıyorum.. Bu kadar derin ve her yönüyle düşünülerek kurulmuş bir düzeni halkın iradesine bırakmamanın da tedbirlerini almışlar..

İktidar, muhalefet, medya, sandıklar…

Hepsi kimlerin elinde acaba?

Vitrindeki kim.. Reyondaki kim Kasadaki kim.. Sahibi kim..

Merak ediyorum gerçekten, bu devlet kim! Yada kimler? Bizi gerçekte kimler yönetiyor ve onlar seçimle değişiyor mu? Onlar güçlerini hiç şansa bağladı mı?

Bu memleket yıllarca kurtlar vadisi seyretti, izlerken ya aslında evet gerçekleri anlatıyor dedi. Ama yine de vitrine bakmayı tercih etti, ihtiyarlar heyetini görmek istemedi.. Hep inşallah maşallah ile kurtulacağız sandık. Herkes biliyor ki devletin malı deniz Herkes biliyor ki küresel güçler var, Herkes biliyor ki büyük dev çıkarlar dönüyor ortada, Herkes biliyor ki, çook büyük ortaklıklar yapılmış zaman içerisinde..

Holdingler, dünya çapında girişimler.. Benim asla sayamayacağım, çapım yetmeyecek neler neler Sen istemiyorsun diye değişecek öyle mi..

Neyse.. Kafamız çok karışık.. Ama karışmadan durulmuyor değil mi..

Ama Allah kulunu bu yırtıcı ormanda yalnız bırakmayacak merhamete sahip. Biz çareyi Kur’an’da aradık ve bulduk çok şükür..

Rabbim kitabında ‘yolu doğrultmak bizim üzerimizedir’ buyuruyor..

Amenna ve saddekna..

https://twitter.com/semrakuytul/status/1662712129529565184?t=PxHY89dfLaqRqMaoJsPASw&s=19