10.16.2024

Semra Kuytul Hocahanım Yazdı: Türkiye’de bu kadar çok mu CIA ajanı varmış!

Semra Kuytul Hocahanım, Hasan Nasrallah’ın şehadeti sonrası Hizbullah düşmanlığı yapanlara sert çıkıştı.

“Müslümanlar arasına kavga-fitne sokarak, adım adım ilerleyen siyonist işgalini örtbas etme çabasında olanları unutmayacağız!” Diyen Semra Hocahım, sosyal medya hesabından paylaştığı yazısında şu ifadeleri kullandı:

“Türkiye de bu kadar çok mu CIA ajanı varmış! Ortalığa bir takım laflar atıyorlar herkes hemen etkilenmeye başlıyor!

Herkes hemen Ortadoğu uzmanı kesildi başımıza!

Ne biliyorsun ne konuşuyorsun! Kimse haddini bilmiyor kendini her konuda uzman zannediyor!

Amerika, israille bir olmuş Gazze’den sonra Lübnan’a da bil fiil savaş açmış, “Müslüman kardeşlik” bir yana kimin ekmeğine yağ sürdüğüne bakmaksızın Amerikan kaynaklı iftiralarla İsraile karşı direnişi baltalamaya çalışıyorlar!
Siyoniste karşı gerçekleşen bu direnişi savunanları da irancı vb olmakla itham ederek savunanların sesini kesmeye çalışıyorlar.. Aman Türkiye’de işgalci, katil, zalim yahudi aleyhine kimse konuşmasın! Bütün çaba bunun için ama sanki akıllar dumura uğramış gibi Hizbullah düşmanlığı yapılıyor. Yazıklar olsun!

İsmail Heniyye şii değildi onun şehadetinden sonra bile alçakça laflar dolaşıma girdirildi. Hasan Nasrallah hakkında da aleyhte propaganda yapılmış çok mu! Bu insanların hedefe konmasının ortak sebebi işgale karşı direniyor olmaları değildir de nedir!

Bizi istedikleri gibi bölsünler, sonra da istedikleri gibi vursunlar! Biz zaten her tava gelen bir ümmetiz nasılsa(!)

Kendimize dönüp bakma zamanıdır! Aklımızı başımıza alma zamanıdır!

Şucu bucu demelerine aldırmadan doğru bildiğimizi savunmaya devam edeceğiz!
Bizim tek bir tarafımız var; haktan Müslümandan yanayız! Tek bir düşmanımız var; zalime, kafire, işgalcilere ve dahi iftiracılara kesinlikle karşıyız!
Biz de çok iftiraya uğradık, Müslümanlar aleyhine atılan iftiralara inanmayacak kadar da tecrübeliyiz! Müslümanlar olarak aramıza atılan fitneye karşı duracak dirayetimiz de var Elhamdülillah!

Bize şucu bucu diyenler; O halde siz de tarafınızı seçin! İslam ümmetinden taraf mısınız, yoksa Amerikancı ve israilci misiniz?

Müslümanlar arasına kavga-fitne sokarak, adım adım ilerleyen siyonist işgalini örtbas etme çabasında olanları da unutmayacağız!”