05.07.2024

Semra Kuytul Hocahanım’a Suikast Şüphesi!

Semra Kuytul Hocahanım, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından, kendisini takip eden şüpheli bir araç olduğunu paylaştı. Aynı aracı farklı noktalarda 4 kez gördüğünü yazan Hocahanım, aracın plaka ve görüntülerini aldığını, suç duyurusunda bulunacağını belirtti.

Hocahanım yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“1-Bu akşam yine oldukça şüpheli bir durum yaşadım. Akşama kadar ofiste çalıştım, akşam ezanı okununca namaz kılıp çıktım. Hava yeni kararmıştı. Otoparka gittim. Gündüz otopark dolu olduğu için aracı en sona parketmek zorunda kalmıştım. Akşam olunca otopark boş ve karanlıktı..

Yanımdaki arkadaş elinde çantalar olduğu için otoparka girişte bekledi. Ben araca kadar ileriye yürüdüm. Tam araca bindim hareket ederken süratle otoparka giren bir araç oraya kadar geldi. Hatta aniden farları görünce çarpacak sandım. Ben durmadan çıkışa yöneldim..

Kapıda da başka bir beyaz araç bekliyordu. Çıkarken, park etmek için mi girdi diye dönüp baktım, ortada olduğu yerde duruyordu. Park etmek için girdiyse neden bomboş otoparkta en sona, benim olduğum yere kadar geldi. Sanki ben araca binmeden yetişmek ister gibiydi..

Camlar filmliydi. Herşeyi yadırgadım ama aldırmadan eve geldim. Annem rahatsız olduğu için yeniden çıkmak zorunda kaldım
Kapıya indiğimde aynısı olduğunu düşündüğüm araç evin önünden geçti. Benzettim herhalde dedim ama bu defa plakayı aldım. Çıktım ara sokaktan ilerlerken bu defa camlar filmliydi. Herşeyi yadırgadım ama aldırmadan eve geldim. Annem rahatsız olduğu için yeniden çıkmak zorunda kaldım.

Kapıya indiğimde aynısı olduğunu düşündüğüm araç evin önünden geçti. Benzettim herhalde dedim ama bu defa plakayı aldım. Çıktım ara sokaktan ilerlerken bu defa plakasını aldığım araç ara sokaktan yine karşıma çıktı. (2) Beni görünce aracı sağa parketti.

Ben devam ettim. Dönünce sağa çekip aracı söndürüp bekledim. Parkeden araç nedense (!) dönüş almış yeniden yanımdan geçti. (3)

Bu defa ben onun peşine takıldım. Fotoğrafını çektim..

Ben arkadan onu takip edince mecbur trafikte devam etti. Ben geride kalıp kendi istikametime gittim..
Bir akşamda biri ıssız bir yerde olmak üzere 4 defa aynı araç!
Polis mi dedim ama neden otoparka kadar girsin. Otoparkın başka çıkışı yok. Polis olsa mantıken yol üstünde bekler..

Bu arada yaklaşık üç haftadır polisin fiziki takibini görmüyorum. Takip ediyorlar mı bilmiyorum..

Aracın fotoğrafı var, avukatımızla görüştük hakkında suç duyurusunda bulunacağız..”

Olay üzerine açıklamada bulunan Avukat; “Yaşanan olay son derece endişe verici. Bu olayın peşini bırakmayacağız. Söz konusu araç sahibi hakkında suç duyurusunda bulunacağız. Kanunsuz iş yapanlarla meşru düzlemde sonuna kadar mücadele edeceğiz.” Dedi.

“Şu Türkiye Şartlarında Bugün de Ölmedik!”

Yaşadıklarını sıralayan Semra Hocahanım son olarak; “Şu Türkiye şartlarında bugün de ölmedik” paylaşımında bulundu.