05.06.2024

Semra Kuytul Hocahanım’dan Emniyete Tepki!

Semra Kuytul Hocahanım, Furkan Hareketi mensuplarına yönelik gerçekleştirilen emniyetin hukuksuz müdahalelerine sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

Daha önce anayasal haklarını kullanarak ‘Özgürlük Yürüyüşü’ yapan Bursalı Furkan Hareketi mensupları, evlerine yapılan şafak operasyonuyla gözaltına alınırken Siirt emniyeti ise basın açıklaması yapmak isteyen hareket mensuplarını darp ederek gözaltına almıştı.

Alparslan Kuytul Hoca’nın mahkemesine sayılı günler kala birçok şehirde emniyet birimlerinin Furkan Hareketi mensuplarına yönelik gerçekleştirdiği hukuksuz uygulamalara bir yenisi de Mardin’de eklendi!

Mardin’de çocuklarını oyun parkına götüren hareket mensuplarının etrafını zırhlı araçlarla çeviren Mardin Emniyeti’nin tacizine sosyal medya hesabından tepki gösteren Semra Hocahanım, emniyeti etiketleyerek yapılmak istenen kumpas girişimlerini ortaya çıkardı.

Semra Hocahanım yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kaydetti:

“Neler oluyor! Arkadaşlarımızdan bazılarına komik bir bahane ile TEM şafak baskını yapıyor! Bazı arkadaşlar trafiği aksatmışsın diye TEM’e ifadeye çağrılıyor!Çocuklarını parka götüren 3 arkadaşı TEM ablukaya alıyor. Top oynayan gençleri polis takip ediyor. NELER OLUYOR!

4 terör örgütüne üye saçmalığı ile başlayan süreç ellerinde patladı BERAAT ALDIK! Şimdi suç örgütü yapmaya çalışıyorlar! Sanırım ondan da ümidi kesmişler ki şimdi başka bir tezgah içindeler! Terör örgütlerinin nasıl ortaya çıktığına(!) dair bazı fikirlerimiz iyice netleşiyor..

Demek ki bunlar samimane yola çıkan BİR ÇOK GRUBA bu uygulamaları yaparak ya ELE GEÇİRMİŞLER ya DAĞITMIŞLAR yada TERÖRİZE ETMİŞLER! Biz Kur’an’ı bilen insanlar olduğumuz için çektiklere-ittikleri yola girmemek için direniyoruz. Yoksa şimdiye ne hale gelmiştik Allah muhafaza…

İstediklerini elde edemeyince şimdi SANKİ ELDE ETMİŞ GİBİ davranıyorlar. Yeniden saçma sapan bahaneler ile TEM devreye giriyor. Bizim bu millete zerre zararımız olmadı, olmaz da ama bize bunu yapmaya çalışanlar vatan hainleridir! BU MEMLEKETTE HAYIRLI BİR TOPLULUK OLMASIN MI!?”

Semra Kuytul sosyal medya hesabından yazdı.

https://twitter.com/semrakuytul/status/1668974690713456641

“Furkan Hareketinin üzerinde çok büyük bir baskı var bunu herkes görüyor. Tahrik Tehdit Teklif Göz korkutma Yolunu bozma Dağıtma Saptırma çabaları.. Bin türlü Algı Yalan İftira.. Bunlara aldığımız tertemiz Kur’an eğitimi ve İslam ahlakı ile direniyoruz.. Ama vazgeçmiyorlar!

Arkadaşlarımız TEM tarafından taciz ediliyor, basit bahanelerle yakalama kararı çıkarılıyor Bırakın Alparslan Hocam gibi tertemiz bir alim bu memlekete ışık tutsun. Bırakın etrafımıza iyiliğimiz dokunsun! Bizim gibi tertemiz insanlara yapılmaya çalışılan en başta vatana ihanettir”

Semra Kuytul

https://twitter.com/semrakuytul/status/1668979640831025165