05.02.2024

Semra Kuytul şeriat bildirisi haberlerine tepki gösterdi: Çok seviyesiz bir tuzak

Semra Kuytul şeriat bildirisine tepki gösterdi! Ankarada şeriat çağrısı yapan bildirinin bazı binaların girişlerine dağıtıldığını öne süren haber kaynakları yayımlanan bildiriyi, Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı ile ilişkilendirdi. Alparslan Kuytul Hoca’nın eşi Semra Kuytul şeriat bildirisi hakkında sosyal medya hesabından tepki verdi.

Gece saatlerinde bazı haber kaynaklarının Ankara’da dağıtılan şeriat bildirisini Furkan Vakfı ile ilişkilendirilmesinin ardından Semra Kuytul şeriat bildirisi haberlerine yönelik sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.
Semra Kuytul şeriat bildirisi hakkında 2012 yılından beri yapılan farklı farklı haberleri paylaşarak “Birisi zamanında bu tuzak bildiriyi hazırlamış, başları sıkıştıkça devreye girdiriyorlar anlaşılan!!” yorumunda bulundu.

Semra Kuytul şeriat bildirisi ile ilgili haberlerin oluşturulmak istenen algı doğrultusunda tekrar tekrar kullanıldığına işaret ederek bu sefer de Furkan Vakfı ve Alparslan Kuytul Hoca ile ilişkilendirilmesini kumpas girişimi olarak değerlendirdi.

Medya tarafından daha önce de Furkan Vakfı’na yönelik birçok kumpas girişimi olduğunu hatırlatan Semra Kuytul şeriat bildirisi kumpasının da tutmadığını belirterek asılsız haber yapan medya kanallarına şu cevabı verdi.
“Önceki iftiralarınız tutmadı bu tutacak mı sandınız!
Biz meşru dairede dinimizi anlatıyoruz sadece. Attığınız çamurlar bizde tutmaz Allah’ın yardımıyla..”