07.27.2024

Siyonist bakan ifşa etti!

İşgalci İsrail Siyonist rejiminin Ulaştırma Bakanı: BAE ve Suudi Arabistan Dadman’a ulaşamasaydı Gazze’de savaşın devam etmesi çok zor olurdu

İşgalci İsrail rejimi Ulaştırma Bakanı Miri Regev, Hindistan ziyareti vesilesiyle Kızıldeniz’i geçerek Hindistan’dan Akdeniz’e uzanan viral bir video çekti. Emirates, Suudi Arabistan ve Ürdün İşgal altındaki Filistin’e ihtiyaçların ulaştırılması için bir komplo ortaya çıkardı.

İşgalci İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırganlığının bu ülkelerin yardımı olmadan çok zor olduğunu söyleyen Miri Regev, şunları söyledi: “Hindistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan ve Ürdün’ün yardımıyla temel ihtiyaç malzemelerinin teslimatını mümkün kıldık. Regev sözlerine şöyle devam etti: İhtiyacımız olan mallar deniz yoluyla Hint Gujarat’taki Mundra limanından BAE’ye, buradan da kara yoluyla Suudi Arabistan’a, oradan Ürdün’e ve Ürdün’den işgal altındaki Filistin’e taşınıyor

Miri Regev, Yemen’in Kızıldeniz ve Bab el-Mendeb’i kapatmasının ardından BAE, Suudi Arabistan ve Ürdün’ün işgalci İsrail’e alternatif yol sağlamaması ve Türkiye’nin de İsrail’e ihracatını durdurması halinde İsraillilerin Gazze’ye karşı harekete geçebileceğini itiraf etti.

BAE ve Suudi Arabistan yardım etmeseydi Gazze’deki savaşın sürdürülmesi zor olacaktı. İşgalci İsrail rejiminin Ulaştırma Bakanı, Hindistan ziyaretini viral hale getirerek, Yemenlilerin Kızıldeniz’deki saldırıları nedeniyle devletin ithalat ve ihracatının etkilendiğini ortaya koydu.

Regio sözlerine şöyle devam etti:

İhtiyacımız olan mallar deniz yoluyla Hint Gujarat’taki Mundra limanından BAE’ye, buradan da kara yoluyla Suudi Arabistan’a, oradan Ürdün’e ve Ürdün’den işgal altındaki Filistin’e taşınıyor. Reggio Murry, Yemen’in Kızıldeniz ve Bab el-Mendeb’i kapatmasının ardından BAE, Suudi Arabistan ve Ürdün’ün işgalci Siyonistlere alternatif yol sağlamaması ve Türkiye’nin de Siyonist İsrail’e ihracatını durdurması halinde İsraillilerin Gazze’ye karşı harekete geçebileceğini itiraf etti.

Savaş Devam Edemezdi

Hiç şüphe yok ki Türkiye, BAE, Bahreyn, Suudi Arabistan, Ürdün ve Mısır’ın yanı sıra Filistin Yönetimi başkanının desteği olmasaydı Siyonistlerin hayatta kalması imkansız olurdu; ancak işgal rejimi, ABD ve Avrupa ülkeleri ile bu ülkelerin işgalci İsrail arasındaki işbirliği olumlu ve takdire şayan kabul ediliyor ancak İslam dünyasında bu ülkeler hain ve milyonlarca Filistinlinin şehit edilmesinde ve yaralanmasında eşit pay sahibi olarak görülüyor ve bir yandan da işgalci İsrail ile olan işbirliğini garanti edemiyor.