05.20.2024

Siyonist İsrail, İranlı albayı öldürdü!

İsrail Orta Doğu’daki sınır ülkeleriyle çatışmalara girmeye ve saldırı düzenlemeye devam ediyor. İran’dan yapılan açıklamaya göre işgalci İsrail’in Suriye topraklarına yaptığı bir saldırıda Devrim Muhafızları Ordusu mensubu bir albayın öldüğünü duyurdu.

İran resmi haber ajansı IRNA’ya göre, İsrail’in sabah saatlerinde Suriye’nin Banyas kentine düzenlediği saldırıda Devrim Muhafızları Ordusunun Suriye’deki komutanlarından Albay Zarei ile 2 Hizbullah üyesi öldü.

ASKERİ DANIŞMAN OLARAK SURİYE’DE BULUNUYORDU

Saldırıda yaşamını yitiren Zarei’nin, Devrim Muhafızları Ordusunun donanmasında görev yaptığı ve “askeri danışman” olarak Suriye’de bulunduğu kaydedildi.

İran, Suriye’de bulunan Devrim Muhafızları Ordusu mensuplarını “askeri danışman” olarak nitelendiriyor.bogner overal mindfulmusclellc.com massage pistol bogner overal massage pistol strømper str 42 חליפות מידות גדולות נשים חליפות מידות גדולות נשים greensandseeds.com greensandseeds.com lego friends lego friends lego friends חליפות מידות גדולות נשים onlysxm.com lego friends lego friends lego friends strømper str 42