05.05.2024

Süleyman Soylu, Mehmet Ali Çelebi için attığı ‘ihanet içerisinde’ tweetini sildi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AK Parti’ye katılan Mehmet Ali Çelebi hakkında 2018 yılında yaptığı, ‘ihanet içerisinde’ paylaşımını sildi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun CHP’den milletvekili seçilen ardından Memleket Partisi’ne geçen ve son olarak oradan istifa edip AK Parti’ye geçtiğini duyuran Mehmet Ali Çelebi hakkında 2018 yılında attığı bir tweeti sildi.

Soylu, “Kahraman jandarmamıza Meclis kürsüsünden iftira atan, terörle mücadelemizi etkilemeye çalışan Mehmet Ali Çelebi ihanet içerisindedir. Bir dönem şanlı ordumuzda maalesef görev yapan bu fersude benzer görevleri yapıp milletimizi katleden şerefsiz fetöcüler gibi davranmaktadır” diye yazmıştı.

Çelebi’nin AK Parti’ye katılmasıyla bu paylaşımını kaldıran Soylu’ya CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır sosyal medyadan tepki göstererek, “Süleyman Soylu, ‘ihanet içerisinde’ dediği Mehmet Ali Çelebi hakkındaki tweetini sildi. Artık, tam da sana yakışan makbul ‘yol arkadaşın’ için bir ‘hoşgeldin’ tweeti atabilirsin” ifadelerini kullandı.