09.24.2024

Tetikçi Medya, Alparslan Hoca ve Furkan Hareketi Mensupları Hakkında Değişmeyen Algı Operasyonlarına Devam Ediyor!

Hukuksuz tutukluluğu devam Alparslan Hoca ve 9 arkadaşı hakkında hazırlanan iddianame üzerinden algı operasyonu!

Tetikçi medya ve baronları, 172 gündür Ağrı Patnos L Tipi Kapalı Cezaevinde tecrit zulmüne maruz bırakılan Furkan Hareketi Lideri Alparslan Kuytul Hoca ve farklı tarihlerde tutuklanarak 1 yılı aşkın süredir cezaevinde tutulan 9 arkadaşı için asılsız iddialarla karalama kampanyasına devam ediyor.

Milyonlarca vergi borcunun yanı sıra onlarca kişiyi dolandırdığı ortaya çıkan sözde iş insanı Koray Sarısaçlı’nın emniyetteki bazı güçlerle işbirliği yaparak verdiği yalan beyanlar üzerine tutuklanan Alparslan Hoca ve 9 hareket mensubu hakkında hazırlanan iddianame tamamlamıştı.

Hazırlanan iddianame üzerinden itibar suikastine girişen yandaş medya grubuna cevap Semra Kuytul Hocahanım’dan geldi!

“Kirli Peçeteler Çok Yakında Buruşturulup Atılacak!”

Alparslan Hoca’nın daha önce de susturulma amacıyla tutuklandığını ve yandaş basının, 41 yıl ceza alacağı yönünde manipülatif paylaşımlar yaptığını hatırlatan Semra Hocahanım;

“Aynı basın organlarının bir önceki tutukluluk sürecinde 41 yılla yargılanıyor dedikleri davadan Alparslan Hocam BERAAT aldı.

Şu anda tüm Türkiye Alparslan Hocamın bir susturma planı gereği tutuklu olduğunun farkında!” ifadelerini kullanarak kirli medya baronlarına sert tepki gösterdi.

Hocahanım sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda:

“Şu Türkiye’de “savcı saçmalığı” gerçeğini bilmiyorlarmış gibi yine “altın bulduk elmas bulduk” sanıp düğmeye basanlara!
Sadece müşteki beyanıyla ve varsayımlarla açılmış bir davanın dayanaksızlığını hukukçular bilir gazetecilerin de bir çoğu bilir fakat bir kısmı bilmezden gelir

Aynı basın organlarının bir önceki tutukluluk sürecinde 41 yılla yargılanıyor dedikleri davadan Alparslan Hocam BERAAT aldı..

Şu anda tüm Türkiye Alparslan Hocamın bir susturma planı gereği tutuklu olduğunun farkında.. Yalancı, dolandırıcı bir şahidin mumu yatsıya kadar yanar..

Sizlere (tetikçi basın organları) tavsiyem güneşe gözünüzü kapatıp yalancının mumuna güvenmeyin..

Bu badireyi de atlatacağız inşallah. Bu arada bize leke sürmek için kullanılan KİRLİ PEÇETELER (onlar kendini bilir) çok yakında sahipleri tarafından buruşturulup atılacak!!

KİRLİ PEÇETELERİ tahmin edersiniz ama onlar zaten biz kirli peçeteyiz, onlar bizi diye bağırmaya başlarlar birazdan.. Allah’tan bulsunlar..

Çok şükür Rabbim çalmayı, dolandırmayı meslek edinerek çevresindeki birçok insana ciddi anlamda maddi zarar verenlerden bizi kurtardı.

Onların gerçek yüzünü cümle aleme gösterdi. Şimdi de kumpasın başrollüğünü oynadıklarını sanıyorlarsa da şunu unutmasınlar, asıl oyun kurucular ilk olarak piyonları harcar!

Mahşerde görüşeceğiz. (Sağlam kaburgayı, yalanları, karınlarına doldurdukları insanların haram paralarını aylarca maaş vermeden hastaneden çıkarıp mağdur ettikleri insanları, parasını ödemedikleri doktorları, eksik malzeme ile yapılan testlerle oynanan hayatları ve daha neler neler! Birde bu suçlara asla soruşturma açmayan savcıları, bu suçları örten suç ortağı devlet memurlarını..

13 gün kaçırıldığını söyleyip sağlam kaburgasına adli tıptan kardeşiyle kırık raporu aldıran adam, devlete de milyonlarca burcu olduğu halde elini kolunu sallayarak lüks hayatına devam ediyor. Siz düşünün!

Sadece bu adamın beyanıyla Alparslan Hocam ve arkadaşlarımız hapis yatıyor!

Namert düşmanlarımız kendileri gibi namert birilerini bulmuşlar, tezgahı sağlam(!) kurmuşlar..

Siz öyle sanmaya devam edin..

Allah doğrularla beraberdir.. Rabbim davası uğrunda her türlü fedakarlığı göze alanları böyle namertlere yedirmez.. Hep beraber göreceğiz..” dedi.