05.18.2024

Yahudilerden, Elon Musk’a teşekkür

Elon Musk, Twitter’da yaptığı paylaşımda kendisine yönelik ‘antismetist’ iddialarının gerçeklikten uzak olduğunu ifade etti

Sosyal medya Twitter platformunda Elon Musk’ın paylaşımına, ‘Tevrat Yahudileri’ adlı Yahudileri temsil eden Twitter hesabından Musk’a Twitter’ı aldığı ve kendilerini anlatmalarına fırsat verdiği için teşekkür mesajı paylaştılar.

Yahudilerin paylaşımı şu şekilde:

“Elon Musk, eğer Twitter’ı satın almasaydınız, ana akım medya Siyonistlerin kontrolü veya baskısı altında olduğu için Tevrat Yahudileri seslerini tüm dünyaya duyuramayacaktı. Siyonistler medya güçlerini kullanarak insanları tüm Yahudilerin Siyonist olduğuna ve İsrail’in bir Yahudi devleti olduğuna inandırmaya çalışıyorlar. Ancak Siyonizm Yahudilik değildir ve Yahudi inancına düşmandır. Theodor Herl Yahudiliğe bile inanmıyordu. Siyonistler Yahudiliği kendi siyasi çıkarları için kullanıyorlar. Antisemitizmi silah olarak kullanıyorlar. Amaçları antisemitizmle mücadele etmek değil, antisemitizmi silah olarak kullanmaktır. Bugün insanların düşüncelerini özgürce ifade edebilecekleri bir platforma ihtiyacı var ve siz insanlara umut verdiniz, şimdi bu özgürlüğü kısıtlamaya kalkarsanız insanların size olan güveni kırılabilir. Siyonist lobilere taviz vermeyin, sizi etkilemelerine izin vermeyin. İfade özgürlüğünü desteklediğiniz için önce sizi antisemitizm ilan ediyorlar, sonra sizinle kavga ediyorlar, antisemitizm adı altında bunu yapıyorlar, sizi haksızmış gibi gösterip istediklerini yapmaya zorluyorlar. Siyonistler bunu Yahudilerin güvenliğini korumak için yaptıklarını iddia ediyorlar ama yaptıkları tek şey Yahudiliği siyaset olarak kullanmak.”