04.29.2024

Alparslan Hoca’nın Tahliyesinin Ardından Mimar Sinan’da İlk Konferans!

Furkan Hareketi Lideri Alparslan Kuytul Hoca’nın tahliye edilmesinin ardından ilk konferansı yarın gerçekleşecek!

Furkan Hareketi mensupları, kuruluşundan bugüne düzenledikleri konferanslar zincirinin bu yıl ki açılışını yarın Adana Mimar Sinan Açıkhava Tiyatrosu’nda yapacakları konefransla verecek. Yıllardır yapılan farklı engellemelere rağmen konferanslarını yapmaya devam eden hareket mensupları, Alparslan Hoca’nın 15 Haziran 2023 tarihinde tahliye edilmesinin ardından ilk konferanslarını gerçekleştirecek.

Büyük Bir Coşku Yaşanması Bekleniyor

Geçen yıl Alparslan Hoca ve bazı arkadaşlarının tutuklu olması nedeniyle hüzünlü geçen konferansın ardından yarın ki programın coşkuyla geçmesi bekleniyor. Yarın 19.00’da başlayacak olan programa yaklaşık on bin kişinin katılacağı tahmin ediliyor. Düzenlenecek programda Kur-an’ı Kerim tilaveti, sinevizyonlar, Grup Furkan ve çeşitli etkinliklerin yer alacağı aktarıldı. Alparslan Hoca’nın konuşmacı olarak katılacağı programda “Peygamberler ve Mücadeleleri” konusu ele alınacak.

Yoğun Duyuru Çalışmaları Yapıldı

Furkan Hareketi mensupları yarın yapılacak olan konferans programı için birçok davet çalışmaları yaptı. Onlarca hareket mensubu Cuma namazı çıkışı broşür dağıtırken, birçok bölgeye branda asıldı, yanı sıra konferansa saatler kala Adana caddelerinde yüzlerce aracın dahil olduğu konvoy gerçekleştirildi.

https://x.com/furkanhareketi/status/1707740719723553146?s=20

https://x.com/furkanhareketTT/status/1707094790519566395?s=20