04.29.2024

Alparslan Kuytul Hoca’dan Filistin’e Destek Mesajı!

Furkan Hareketi lideri Alparslan Kuytul Hoca Filistin’de yaşanan gelişmeler üzerine sosyal medya hesabından destek mesajı yayınladı. Paylaşılan mesajda Müslüman Filistin halkının sonuna kadar destekçisi oldukları belirten Alparslan Hoca, şu ifadeleri kullandı:

“Amerika ve Avrupa’nın haksız desteğiyle 75-80 yıldır Filistin’i işgal eden işgalci İsrail’e karşı İslam topraklarını ve Mescidi Aksa’yı koruyan ve bu uğurda bugüne kadar on binlerce şehit veren Müslüman Filistin halkının sonuna kadar destekçisiyiz.

Müslümanların sessizliğini fırsat bilen işgalci İsrail, Filistin topraklarını neredeyse tamamen ele geçirmiş, zulmünü ve tahriklerini de arttırmıştır. Buna karşılık Filistinli Müslümanlar meşru müdafaa hakkını kullanmışlardır.”

Alparslan Hoca, direnişe katılan Müslümanlara dua ederek verdiği mesajı sonlandırdı:

“Rabbim bu olayda çok zayiat vermeden büyük başarılar elde etmelerini nasip etsin. Müslümanlara ümmetin ve Filistin’in kurtuluşu için birlik beraberlik içinde mücadele etmeyi nasip etsin. Filistinli kardeşlerimize güç ve kuvvet versin. Müslüman ülkelerin idarecilerinin de ellerini taşın altına koymalarını, net ve sert bir duruş göstermelerini nasip etsin.”