05.04.2024

Furkan Gönüllülerini “Provokasyon” İle Suçlayan Yandaş Haber Sitesi, Algı Dolu Haberlerle Halkı Kışkırtmaya Devam Ediyor!

Akit yine şaşırtmadı! Akit, Furkan Hareketi Gönüllülerinin yaşadığı son mazlumiyeti de ahlaksızca kapatma girişiminde bulundu! Algı dolu haberlerle Furkan Gönüllülerine yönelik kışkırtma çalışmalarını sürdüren haber sitesi, bu sefer de şaşırtmadı!

Algı dolu haberlerle Furkan Gönüllülerine yönelik kışkırtma çalışmalarını sürdüren haber sitesi, bu sefer de şaşırtmadı!

12 Şubat Cumartesi günü anayasal haklarını kullanarak 7 Furkan Gönüllüsünün ve tüm masum tutukluların mağduriyetleri için basın açıklaması gerçekleştirmek isteyen vatandaşlara, Adana Emniyetinin yaptığı orantısız müdahaleyi görmezden gelen yandaş haber sitesi; orantısız müdahale ile biber gazına maruz kalan ve ağır darbe alan gönüllülerin, polise saldırgan tutum sergilediği yönünde çarpıtma haberiyle gündemde yer almaya çalıştı.

Algı dolu başlıklarla çaresizce malzeme arayışını sürdüren Akit, Müslümanların yaşadığı mağduriyetin üzerini örtmeye çalışarak mazlumdan taraf değil, güçlüden taraf olduğunun bir kez daha altını çizdi. 

Derinlerin Maşası Olmaktan Vazgeçmiyor! Yine Mazlumun Tarafında Olmadı!

Müslümanlara yönelik yalan dolu haberler yapmaktan çekinmeyen, özellikle Furkan Gönüllülerine emniyet eliyle ve devletin güç aygıtlarıyla yapılan her zulmü örtbas eden yardakçı haber sitesi, yine kimler için çalıştığını gösterdi! 

Emniyet ekibi içerisindeki  saldırgan tutuma tepki gösteren vatandaşların sözlerini, ‘Furkan Gönüllülerinin Türk polisine yönelik hakareti’ gibi yansıtan Akit, derin güçlerin maşası olmak geri durmadı! 


Yanı sıra Furkan Hareketi Lideri Alparslan Hoca’nın yaptığı siyasi haberleri çarpıtan ahlaksız haber sitesi, Alparslan Hoca’nın bozuk ekonomik gidişat hakkında halka ‘Haklarını arama’ tavsiyesini sokağa çağırma olarak lanse etti!