04.28.2024

Furkan Hareketinin 2017 Yılı Faaliyetlerinden Geriye Kalanlar

Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı resmi sitesinden 2017 yılı faaliyetlerini konu alan bir foto galeri yayınlandı.

‘Biz Medeniyetimize Dönüyoruz’ sloganıyla yola çıkan, çizgisi daima Kuran ve Sünnet olan, kurulduğu günden itibaren faaliyetlerine aralıksız devam eden Furkan Vakfı’nın, furkanvakfi.net resmi sitesinden 2017 yılı boyunca gerçekleştirilen faaliyetleri anlatan bir foto galeri yayınlandı.

Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı  2017 yılında Türkiye genelinde konferans, kermes, panel, münazara, forum, dernek açılışları ve bir çok etkinlik gerçekleştirdi.

Yurt içinde ve yurt dışında birçok konferanslarının son anda iptal edilmesi üzerine basın açıklaması gerçekleştirdiler. Yaklaşık 4 yıldır konferansları çeşitli yollarla iptal ediliyor.

22 Nisan’da Adana’da gerçekleştirmek istedikleri Dev Kutlu Doğum Organizasyonunun iptal edilmesi sonrasında hükümete çok yakın isimlerden Cem Küçük’ün Müslümanlar için “manyak tipler” demesi hakkında Atatürk Parkı’nda basın açıklaması yapmak isteyen Furkan Hareketi mensuplarına toma ve gazlı su ile acımasızca müdahale edildi.

Furkan Hareketi Lideri Alparslan KUYTUL Hocaefendi, Ramazan boyunca Adana ve Türkiye genelinde birçok camide iftar sonrasında sohbet programları gerçekleştirdi.

Vakfın kuruluşunun 23. yılına özel forum programı gerçekleştirildi. Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin hayatından önemli anılarını anlattığı programda, talebelerinin hazırladığı nostaljik kareleri değerlendiren Hocaefendi, gençlik yıllarından ve davet hatıralarından bahsetti.