04.26.2024

Özdemir: Erdoğan kendi eliyle PKK’nın reklamını yaptı

Gazeteci Cüneyt Özdemir, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendi eliyle PKK terör örgütünün reklamını yaptığı söyledi. Özdemir “şuanda en büyük mağdur Kemal Kılıçdaroğlu” diye konuştu.

Cüneyt Özdemir, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendi eliyle PKK’nın reklamını yaptığını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan AKP’nin düzenlediği İstanbul Mitingi’nde Millet İttifakı’nın hazırladığı “haydi” isimli klibin montajla değiştirilirmiş bir halini izlettirmişti. Montajla eklenen videoda PKK terör örtgütü mensuplarının alkoş tutarak Kemal Kılıçdaroğlu’na destek verdiği görülüyordu.

Bu skandal görüntünün montaj olduğunu Cumhurbaşkanı Erdoğan’da daha sonra montaj “ Ama montaj ama şu bu..” diyerek kabul etmiş daha sonra ise “gençlerin kıvrak zekasının ürünü” ifadelerini kullanmıştı.

“PKK İSTESE BÖYLE BİR REKLAM YAPAMAZDI”

Gazeteci Cüneyt Özdemir ise sosyal medya kanalından yaptığı bir açıklamada Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu videoyu milyonlarca kişiye izleterek PKK’nın yapmaya gücünün yetmeyeceği bir reklamı gerçekleştirdiğini belirtti. Özdemir “ Murat Karayılan istese ben şöyle bir video hazırlasam büyün kanallarda yayınlanasın dese bu kadar reklamı yaptıramaz ama yapıldı. Bizzat Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eliyle yaptı” diye konuştu.